Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Guns N’ Roses: ”Noul material este excepțional”

Clăparul trupei Guns N’ Roses, Dizzy Reed, a declarat că noul material al grupului este foarte bun. La începutul acestei luni, basistului formației, Tommy Stinson, a dezvăluit că sunt nerăbdători... Continuare »
Dizzy Reed (Guns N Roses)

Clăparul trupei Guns N’ Roses, Dizzy Reed, a declarat că noul material al grupului este foarte bun.

La începutul acestei luni, basistului formației, Tommy Stinson, a dezvăluit că sunt nerăbdători să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album.

Acum, într-un interviu pentru Billboard, Reed a mărturisit că au foarte multe piese rămase din sesiunile discului ”Chinese Democracy” (2008), pe care le-ar putea include pe viitorul material.

Dizzy Reed (Guns N Roses)

”Nu am vorbit prea mult despre noul LP. Sunt multe piese deja înregistrate, la care am început să lucrăm când pregăteam ”Chinese Democracy”, deci există o cantitate mare de material nelansat, care ar merita să fie finalizat și publicat.”

Pe de altă parte, deși nu au discutat despre sesiunile oficiale de înregistrare a viitorului disc, Reed a precizat că membrii trupe lucrează la piese noi și sunt plini de ”idei mărețe”.

”Toate (piesele) sunt minunate. Nu spun asta doar pentru a vă oferi un răspuns ușor. Chiar cred că noile materiale sunt excepționale.”

Dizzy Reed este clăparul grupului Guns N’ Roses din 1990, fiind cel mai longeviv membru, cu excepția lui Axl Rose. Acesta a colaborat în timp cu Slash, Duff McKagan, Gilby Clarke, Tommy Stinson și Alice Cooper, pe care l-a însoțit în turneu, în 2002.

În afară de Guns N’ Roses, Reed are propria trupă de cover-uri, Hookers N’ Blow, care a fost numită în 2007, Cea Mai Bună Formație de Cover, în cadrul Premiilor Rock City (SUA).

 

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anouar Brahem Trio la Sala Radio

Continuând seria de concerte excepţionale din cadrul Festivalului George Enescu, unde am avut onoarea sa îl ascultăm pe tunisianul Dhafer...

Închide