Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Guns N’ Roses: ”Noul material este excepțional”

Dizzy Reed (Guns N Roses)

Clăparul trupei Guns N’ Roses, Dizzy Reed, a declarat că noul material al grupului este foarte bun.

La începutul acestei luni, basistului formației, Tommy Stinson, a dezvăluit că sunt nerăbdători să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album.

Acum, într-un interviu pentru Billboard, Reed a mărturisit că au foarte multe piese rămase din sesiunile discului ”Chinese Democracy” (2008), pe care le-ar putea include pe viitorul material.

Dizzy Reed (Guns N Roses)

”Nu am vorbit prea mult despre noul LP. Sunt multe piese deja înregistrate, la care am început să lucrăm când pregăteam ”Chinese Democracy”, deci există o cantitate mare de material nelansat, care ar merita să fie finalizat și publicat.”

Pe de altă parte, deși nu au discutat despre sesiunile oficiale de înregistrare a viitorului disc, Reed a precizat că membrii trupe lucrează la piese noi și sunt plini de ”idei mărețe”.

”Toate (piesele) sunt minunate. Nu spun asta doar pentru a vă oferi un răspuns ușor. Chiar cred că noile materiale sunt excepționale.”

Dizzy Reed este clăparul grupului Guns N’ Roses din 1990, fiind cel mai longeviv membru, cu excepția lui Axl Rose. Acesta a colaborat în timp cu Slash, Duff McKagan, Gilby Clarke, Tommy Stinson și Alice Cooper, pe care l-a însoțit în turneu, în 2002.

În afară de Guns N’ Roses, Reed are propria trupă de cover-uri, Hookers N’ Blow, care a fost numită în 2007, Cea Mai Bună Formație de Cover, în cadrul Premiilor Rock City (SUA).

 

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anouar Brahem Trio la Sala Radio

Continuând seria de concerte excepţionale din cadrul Festivalului George Enescu, unde am avut onoarea sa îl ascultăm pe tunisianul Dhafer...

Închide