Urmărește-ne în Social Media

Articole

FROM THE ROAD: Lenny Kravitz Turneu 2011

Publicat

pe

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton
Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz a revenit anul acesta cu un nou material discografic, după o pauză de trei ani. Cel de-al nouălea album se intitulează ”Black and White America” și a fost lansat în luna august.

Discul a debutat pe prima poziție în numeroase tări europene, precum Germania și Elveția. În Statele Unite s-a clasat pe locul 17 cu peste 20.000 de exemplare vândute, iar în Japonia s-a aflat pe poziția 20 cu aproximativ 6.000 de exemplare vândute în prima săptămână.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Prin ”Black and White America”, Lenny Kravitz revine la funk rock-ul care îl caracterizează cel mai bine. Primul single lansat este ”Come On Get It”, piesă folosită în 2010 într-o reclamă pentru NBA. Cel de-al doilea extras este ”Stand”, care se bucură și de un videoclip. Ultimul single a fost lansat pe 21 octombrie și se numește ”Push”.

Un astfel de album nu putea să nu aibă parte și de un turneu. Iar dacă a avut un mare succes în Europa, Lenny Kravitz a pornit în 2011 într-un turneu european, după ce a susținut câteva concerte în Statele Unite, în iunie.

În acest turneu, artistul este acompaniat de fotograful Mathieu Bitton, care suprinde cele mai spectaculoase ipostaze din timpul concertelor, dar și cele mai interesante momente din ”spatele scenei”, pe care vă invităm să le vizionați în paginile ce urmează.

Pagini: 1 2 3

PUBLICITATE
Un comentariu

Trending