Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

FROM THE ROAD: Lenny Kravitz Turneu 2011

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz a revenit anul acesta cu un nou material discografic, după o pauză de trei ani. Cel de-al nouălea album se intitulează ”Black and White America” și a fost lansat în luna august.

Discul a debutat pe prima poziție în numeroase tări europene, precum Germania și Elveția. În Statele Unite s-a clasat pe locul 17 cu peste 20.000 de exemplare vândute, iar în Japonia s-a aflat pe poziția 20 cu aproximativ 6.000 de exemplare vândute în prima săptămână.

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Lenny Kravitz Tour 2011_credit foto Mathieu Bitton

Prin ”Black and White America”, Lenny Kravitz revine la funk rock-ul care îl caracterizează cel mai bine. Primul single lansat este ”Come On Get It”, piesă folosită în 2010 într-o reclamă pentru NBA. Cel de-al doilea extras este ”Stand”, care se bucură și de un videoclip. Ultimul single a fost lansat pe 21 octombrie și se numește ”Push”.

Un astfel de album nu putea să nu aibă parte și de un turneu. Iar dacă a avut un mare succes în Europa, Lenny Kravitz a pornit în 2011 într-un turneu european, după ce a susținut câteva concerte în Statele Unite, în iunie.

În acest turneu, artistul este acompaniat de fotograful Mathieu Bitton, care suprinde cele mai spectaculoase ipostaze din timpul concertelor, dar și cele mai interesante momente din ”spatele scenei”, pe care vă invităm să le vizionați în paginile ce urmează.

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert U.D.O. - detalii despre acces și program!

Formaţia U.D.O. va concerta pe 17 noiembrie 2011 în The Silver Church Club în cadrul turneului de promovare al albumului Rev Raptor,...

Închide