Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Florence and the Machine - No light, No light (videoclip)

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea... Continuare »
Florence and the Machine - No light, no Light

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea material discografic al formaţiei, lansat pe 31 octombrie.

Florence and the Machine - No light, no Light

Videoclipul o prezintă pe solista Florence Welch în lupta chinuitoare a sufletului pentru iubire. Imaginile o suprind fugind şi cazând, cerând ajutor divinităţii pentru a găsi lumina care o va duce la iubitul cu ochi albaştrii deschis.

No light, no light este filmat în stil vintage, un curent din ce în ce mai pomenit azi, promovat chiar şi de Florence şi propune ca motive sacrificiul, iubirea, raiul și moartea.

Florence and the Machine- No light, no light

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bjork, la mulţi ani!

Astăzi, 21 noiembrie 2011, Bjork (Bjork Guomundsdottir), excentrica artistă de origine islandeză împlineşte 46. Bjork a lansat până acum nouă...

Închide