Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Florence and the Machine - No light, No light (videoclip)

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea... Continuare »
Florence and the Machine - No light, no Light

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea material discografic al formaţiei, lansat pe 31 octombrie.

Florence and the Machine - No light, no Light

Videoclipul o prezintă pe solista Florence Welch în lupta chinuitoare a sufletului pentru iubire. Imaginile o suprind fugind şi cazând, cerând ajutor divinităţii pentru a găsi lumina care o va duce la iubitul cu ochi albaştrii deschis.

No light, no light este filmat în stil vintage, un curent din ce în ce mai pomenit azi, promovat chiar şi de Florence şi propune ca motive sacrificiul, iubirea, raiul și moartea.

Florence and the Machine- No light, no light

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bjork, la mulţi ani!

Astăzi, 21 noiembrie 2011, Bjork (Bjork Guomundsdottir), excentrica artistă de origine islandeză împlineşte 46. Bjork a lansat până acum nouă...

Închide