Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Florence and the Machine - No light, No light (videoclip)

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea... Continuare »
Florence and the Machine - No light, no Light

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea material discografic al formaţiei, lansat pe 31 octombrie.

Florence and the Machine - No light, no Light

Videoclipul o prezintă pe solista Florence Welch în lupta chinuitoare a sufletului pentru iubire. Imaginile o suprind fugind şi cazând, cerând ajutor divinităţii pentru a găsi lumina care o va duce la iubitul cu ochi albaştrii deschis.

No light, no light este filmat în stil vintage, un curent din ce în ce mai pomenit azi, promovat chiar şi de Florence şi propune ca motive sacrificiul, iubirea, raiul și moartea.

Florence and the Machine- No light, no light

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bjork, la mulţi ani!

Astăzi, 21 noiembrie 2011, Bjork (Bjork Guomundsdottir), excentrica artistă de origine islandeză împlineşte 46. Bjork a lansat până acum nouă...

Închide