Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Florence and the Machine - No light, No light (videoclip)

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea... Continuare »
Florence and the Machine - No light, no Light

Pe 18 noiembrie trupa Florence and the Machine a impresionat încă o dată cu lansarea videoclipului melodiei No light, No light. Piesa face parte din albumul Ceremonials, cel de-al doilea material discografic al formaţiei, lansat pe 31 octombrie.

Florence and the Machine - No light, no Light

Videoclipul o prezintă pe solista Florence Welch în lupta chinuitoare a sufletului pentru iubire. Imaginile o suprind fugind şi cazând, cerând ajutor divinităţii pentru a găsi lumina care o va duce la iubitul cu ochi albaştrii deschis.

No light, no light este filmat în stil vintage, un curent din ce în ce mai pomenit azi, promovat chiar şi de Florence şi propune ca motive sacrificiul, iubirea, raiul și moartea.

Florence and the Machine- No light, no light

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Diana Cernahoschi este Event Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bjork, la mulţi ani!

Astăzi, 21 noiembrie 2011, Bjork (Bjork Guomundsdottir), excentrica artistă de origine islandeză împlineşte 46. Bjork a lansat până acum nouă...

Închide