Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Engelbert Humperdinck, concert premieră la București!

Publicat

pe

Engelbert Humperdinck
Engelbert Humperdinck

Engelbert HumperdinckEngelbert Humperdinck va concerta în premieră absolută la București pe 3 decembrie 2011 la Sala Palatului.

În această iarnă, publicul român va avea ocazia să asculte pentru prima dată live melodii precum „Release Me”, “Quando, Quando”, “Spanish Eyes”, “After the Lovin” sau ” Last Waltz With You” care au făcut înconjurul lumii.

Engelbert Humperdinck, Arnold George Dorsey pe numele său real, se poate lăuda cu o carieră de peste 5 decenii în muzică în care a vândut 150 milioane de discuri pe întreg mapamondul, a primit 63 discuri aur şi 24 de platină, patru nominalizări la Grammy, un Glob de Aur pentru “Entertainer of the Year” (1988) şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Prieten bun cu Elvis (până la dispariţia acestuia) şi aflat dintotdeauna într-o rivalitate (evident constructivă) cu Tom Jones, Humperdinck este, ca şi cei enumeraţi anterior, preferatul tuturor generaţiilor: deopotrivă bunici şi nepoţi, scriind legendă la fiecare nou concert.

“Deşi toate lumea cunoaşte melodiile artistului şi nu există eveniment privat unde să nu se asculte piese precum “Spanish eyes” sau “Release me”, se pare că totuşi publicul nu a reuşit să realizeze conexiunea dintre melodii şi numele artistului. Speram însă că o dată cu acest eveniment asocierea dintre creaţie şi artist să devină perfectă, iar bucureştenii să nu rateze un eveniment unic în viaţa precum acesta din pricina acestei omisiuni”, menţionează Pepino Popescu.

Biletele pentru concertul din 3 decembrie sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, locaţiile Music Box – Matei Basarab nr.16, Sos. Pipera nr.2, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro, la  prețuri  ce variază în funcţie de categorie, de la 90 lei până la 600 lei la Golden VIP.

Comentează

Trending