Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Edvin Marton concertează la Gala Crăciun Vienez din decembrie!

Publicat

pe

Gala Craciun Vienez
Gala Craciun Vienez

Gala Craciun VienezEdvin Marton va concerta în cadrul evenimentului Crăciun Vienez, desfăşurat pe 21 şi 22 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti.

Edvin Marton şi vioara sa Stradivarius vor purta publicul român într-o călătorie printre cele mai cunoscute arii din repertoriul marelui Strauss.

În concertul de la Sala Palatului, artistul va fi acompaniat de European Royal Orchestra dirijată de austriacul Gottfried Rabl, dirijorul Orchestrei Simfonice Radio din Viena.

Maestrul viorii a colaborat de-a lungul carierei sale cu artişti cunoscuţi precum Seal, Zucchero, Lou Bega, Supertramp sau Gloria Gaynor, iar spectacolele susținute alături de patinatorul rus Evgeni Plushenko a fost primite cu încântare şi entuziasm de publicul din întreaga lume.

Vorbind despre conceptul Crăciun Vienez la Bucureşti, Pepino Popescu a declarat:

„Cu un succes răsunător încă de la prima ediţie, când invitat a fost Baletul Operei din Viena, conceptul Crăciun Vienez împlineşte 10 ani, deceniu în care am obişnuit publicul cu momente muzicale unice. Iată că în acest an celebrul Edvin Marton se alătura numelor sonore care au participant de-a lungul timpului la acest eveniment, răspunzând invitaţiei noastre şi evidenţiind astfel şi mai mult calitatea şi valoarea acestui spectacol.”

Evenimentul din Capitală este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet şi va introduce publicul pe parcursul a două zile în atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, locaţiile Music Box (Matei Basarab nr. 16 și Sos. Pipera nr. 2), Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro la prețuri cuprinse între 80 şi 300 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Comentează

Trending