Urmărește-ne în Social Media

Articole

Dia Frampton – excepția unui concurs muzical comercial (audio)

Publicat

pe

Dia Frampton
Dia Frampton

Dia FramptonDespre concursurile muzicale actuale se pot spune multe. Din păcate nu și faptul că ar promova artiști în adevăratul sens al cuvântului. Ceea ce se caută este comercialul, acei oameni de plastilină dispuși să fie modelați după bunul plac al producătorilor și al cerințelor de pe piață. Există însă și excepții. Dia Frampton, deși nu a câștigat primul sezon “The Voice” al americanilor, a reușit să aducă un plus acestui concurs prin originalitatea și sinceritatea care au însoțit fiecare performanță a sa.

REM – Losing my religion în varianta Dia Frampton:

Suprinzătoare, însă, sunt voturile, atenția și aprecierea pe care a reușit să le atragă în rândul majorității, în ciuda unui public obișnuit cu altfel de prestații. A încheiat concursul pe locul doi, pierzând titlul la mustață.

Prestația finală în cadrul concursului The Voice:

Notorietatea câștigată în urma participării la acest concurs a adus în final și roade. Dia Frampton a semnat un contract cu Universal Republic Records și pe 6 decembrie va lansa primul său album solo, intitulat Red. Până atunci putem asculta single-ul The Broken Ones în varianta videoclip:

sau live, în cadrul acțiunii caritabile Operation Smile:

Dia Frampton are 24 de ani și s-a născut în St. George, Utah. Este jumătate coreeană, jumătate olandeză, iar din 2005 până anul acesta a cântat alături de sora sa în formația Meg&Dia, fără a se bucura însă de recunoașterea sau anvergura pe care muzica sa ar fi meritat-o.

Comentează

Trending