Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cuantune, Electric Fence și Aeon Blank, concert umanitar la Coyote Cafe!

Publicat

pe

Electric Fence la BESTFEST pe 7 iulie 2013

Electric Fence, Changing Skins, Tips, Aeon Blank, Cuantune, Vivi, Magnus Granholt şi Tom Andreassen vor concerta joi, 17 noiembrie 2011 la Coyote Cafe în scop umanitar.

Biletul de intrare costă 10 lei, iar toţi banii strânşi vor ajuta 17 copii abandonaţi dintr-un centru de plasament să se bucure de sărbătorile de iarnă.

Mesajul artiștilor sună cam aşa:

Am putea începe cu o poveste tristă, despre 17 copii dintr-un centru de plasament de pe lângă Bucureşti, care nu-şi au părinţii aproape și care au nevoi... Am putea cerşi în numele lor o bucată de pâine, o pereche de pantaloni folosiţi, un ursuleţ de pluş tocit, sau o maşinuţă veche fără roţi... Dar noi nu facem asta! Noi, o mână de oameni de muzică, invităm câţiva oameni de bine să cumpere un bilet la un concert. Să participe cu 10 lei la împodobirea brăduţului pentru Crăciunul celor 17. Suntem prea mici să ne asumăm hrana acestor copii, prea mici să finanţăm educaţia lor, dar cred că suntem suficient de puternici, cu ajutorul vostru, să le împodobim brăduţul!

Aşa că, cei care vor să participe la un concert de suflet şi în acelaşi timp să bucure 17 copii, sunt invitaţi la Coyote Cafe de la ora 19.30, să cumpere unul sau mai multe bilete şi să aşeze un zâmbet în brăduţul de Crăciun de la Mogoşoaia!

Electric Fence - Think Twice

Comentează

Trending