Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concert Ștefan Hrușcă la Sala Palatului!

Ştefan Hruşcă ne colindă anul acesta pe 7 decembrie de la ora 20:00 la Sala Palatului din Bucureşti. Născut pe 8 decembrie 1957 în Maramureş şi stabilit de 20 de... Continuare »
Stefan Hrusca la Sala Palatului

Stefan Hrusca la Sala PalatuluiŞtefan Hruşcă ne colindă anul acesta pe 7 decembrie de la ora 20:00 la Sala Palatului din Bucureşti.

Născut pe 8 decembrie 1957 în Maramureş şi stabilit de 20 de ani în Canada, Hruşcă se întoarce an de an pe plaiurile mioritice, pentru a duce mai departe vechiul obicei: colindul. Prin interpretarea sa unică, Hruşcă reuşeşte de fiecare dată să emoţioneze şi să transmită publicului o avalanşă de sentimente. Artistul maramureşean îi va bucura și anul acesta pe cei prezenți în sală cu colinde precum Florile Dalbe, Trei Păstori, Afară Ninge Liniştit, Linu-i Lin, sau Sfântă-i Sară de Crăciun.

Biletele la acest spectacol sunt disponibile în reţeaua BILETOO.RO, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și online de pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro sau bilete.ro la următoarele preţuri:

Categoria Vip: 150 lei
Categoria I: 125 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 75 lei
Categoria IV: 50 lei

Citește mai multe despre Ștefan Hrușcă
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mara - Inside (videoclip)

Mara a lansat de curând videoclipul piesei Inside inclusă pe albumul In love. Mara este cunoscută pentru colaborările cu Vama Veche...

Închide