Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Orphaned Land – SPOT VIDEO

Publicat

pe

Afis Concert Orphaned Land
Afis Concert Orphaned Land

Trupa Orphaned Land din Israel, revine în România pentru a concerta pe 09 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul de promovare a noului material dicografic, lansat de formație anul acesta, intitulatThe Road To OR Shalom.

În deschidere vor cânta grupurile Arkan și Artweg din Franța și Myrath din Tunisia.

Orphaned Land a mai fost prezentă în România în cadrul evenimentelor Samfest (2006 – Satu Mare), Maximum Rock Festival (2007 – Cluj Napoca) și Sonisphere România (2010 – București)

Afis Concert Orphaned Land

Numărul biletelor este limitat la 500 de bucăți și sunt disponibile în rețeaua magazinelor Eventim (Magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești, Humanitas) sau online pe www.eventim.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • 58 lei – primele 100 de bucăți – din acestea, primele 50 de bilete vor participa la extragerea la sorți pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land.
  • 68 lei – următoarele bilete achiziționate până la data de 08 decembrie 2011.
  • 75 lei – biletele procurate în ziua concertului , 09 decembrie 2011 – Acestea vor fi disponibile doar la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Eveniment organizat de Medien Events și Promusic Events (producător Nelu Brândușan), susținut de revista Maximum Rock.

SPOT VIDEO - CONCERT ORPHANED LAND:

Trending