Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Concert Orphaned Land – SPOT VIDEO

Trupa Orphaned Land din Israel, revine în România pentru a concerta pe 09 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul... Continuare »
Afis Concert Orphaned Land

Trupa Orphaned Land din Israel, revine în România pentru a concerta pe 09 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul de promovare a noului material dicografic, lansat de formație anul acesta, intitulatThe Road To OR Shalom.

În deschidere vor cânta grupurile Arkan și Artweg din Franța și Myrath din Tunisia.

Orphaned Land a mai fost prezentă în România în cadrul evenimentelor Samfest (2006 – Satu Mare), Maximum Rock Festival (2007 – Cluj Napoca) și Sonisphere România (2010 – București)

Afis Concert Orphaned Land

Numărul biletelor este limitat la 500 de bucăți și sunt disponibile în rețeaua magazinelor Eventim (Magazinele Germanos, Orange,Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești, Humanitas) sau online pe www.eventim.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

  • 58 lei – primele 100 de bucăți – din acestea, primele 50 de bilete vor participa la extragerea la sorți pentru 10 pass-uri meet and greet cu trupa Orphaned Land.
  • 68 lei – următoarele bilete achiziționate până la data de 08 decembrie 2011.
  • 75 lei – biletele procurate în ziua concertului , 09 decembrie 2011 – Acestea vor fi disponibile doar la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Eveniment organizat de Medien Events și Promusic Events (producător Nelu Brândușan), susținut de revista Maximum Rock.

SPOT VIDEO - CONCERT ORPHANED LAND:

Citește mai multe despre Orphaned Land
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Dickinson a rămas fără job!

Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, a promis că va găsi o modalitate prin care să ajute angajații de la Astreus...

Închide