Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Concert aniversar Pasărea Colibri la Sala Palatului!

Pasărea Colibri va concerta pe 25 noiembrie 2011 de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia aniversării a 19 ani de carieră în muzică. Pe scenă, Mircea... Continuare »
Pasarea Colibri - aniversare 19 ani

Pasarea Colibri - aniversare 19 aniPasărea Colibri va concerta pe 25 noiembrie 2011 de la ora 19.30 la Sala Palatului din Bucureşti cu ocazia aniversării a 19 ani de carieră în muzică. Pe scenă, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă vor fi însoţiţi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga şi Marius Mihăilescu.

Povestea Pasărea Colibri a început în 1992 în cadrul unui eveniment de la Râmnicu-vâlcea, la care Florian Pittiș, în calitate de prezentator, i-a invitat pe scenă pe Baniciu şi Vintilă alături de care a rămas să cânte. După spectacol l-au cooptat în grup şi pe Vlady Cnejevici şi aşa a luat naştere Pasărea Colibri. Cu timpul trupa a devenit una dintre cele mai importante trupe de folk/rock din România.

Pentru concertul de la Sala Palatului, trupa a pregătit melodii celebre precum: Eşarfa în dar, Miruna, Vara la ţară, Lăptăria lui Enache, Mielul, Mugur de fluier, Andrii Popa, sau Vinovaţii fără vină.

Biletele la acest spectacol sunt disponibile la Sala Palatului, magazinul Muzica, în reţelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Cărturești şi Domo şi online pe bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro şi blt.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 200 lei
Categoria II-a: 150 lei
Categoria III-a: 100 lei
Categoria IV-a: 80 lei
Categoria V-a: 50 lei

Pasărea Colibri - Vinovaţii fără vină

Citește mai multe despre Florian Pittiș "Moțu"Mircea BaniciuMircea VintilăPasărea Colibri
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fanii Metallica consideră albumul Lulu un eșec total!

Lulu, albumul colaborare dintre Metallica şi Lou Reed a fost lansat pe 31 octombrie 2011, după o lungă perioadă de...

Închide