Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Cuantune - This Time

Publicat

pe

Elizabeth şi Mario F. Cruxfader - Cuantune
Elizabeth şi Mario F. Cruxfader - Cuantune

Cuantune a lansat videoclipul piesei This Time. Acest singe reprezintă un nou pas în cariera trupei şi o surpriză mult aşteptată de fanii Cuantune din întreaga ţară.

Cuantune

Vobind despre noul material, Elizabeth, vocea feminină din Cuantune a declarat:

"Am aşteptat momentul oportun pentru a lansa videoclipul. Muzica noastră se adresează tuturor ascultătorilor de jazz şi de sunete "bune”. Nu suntem împotriva curentului, suntem doar contra prostului gust. Filmările şi povestea ne reprezintă întru totul, şi pe mine, şi pe tine, şi pe cei de lângă noi. Este paradoxul existenţei zilnice, iar muzica este poate una dintre puţinele modălităţi de a evada din rutină şi din nevoia continuă de a face alegeri. De cele mai multe ori, muzica ne aduce împreună natural. Despre asta se vorbeşte în This Time.”

Mario Cruxfader, producătorul trupei spunea:

"Este un videoclip făcut cu pasiune, între prieteni, cu prieteni. Deşi nu am avut un buget foarte ridicat, videoclipul are în spate un concept bine definit şi o mână de oameni extraordinar de talentaţi şi profesionişti cărora le mulţumim.”

Clipul a fost filmat în Bucureşti şi Suedia, sub supravegherea regizorului Tudor Petremarin şi îi are în prim plan chiar pe membrii Cuantune, Mario şi Elizabeth.

This Time, cel de-al doile single al trupei respectă accentele jazz-ului modern cu influenţe de hip-hop şi R’n'B şi a fost produs în claborare cu trompetistul suedez Jon Oskar Stenmark.

Cuantune - This Time

Trending