Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Chris Martin (Coldplay): ”Beyonce a refuzat piesa pe care am compus-o pentru ea”

Chris Martin

Chris Martin, solistul grupului Coldplay a dezvăluit că Beyonce a refuzat o piesă pe care acesta a compus-o pentru ea.

Într-un interviu acordat publicației Maxim, Martin a mărturisit că, deși management-ul Rihannei a acceptat imediat melodia sa compusă pentru artistă - ”Princess Of China” – cel al lui Beyonce nu a avut aceeși reacție.

Chris Martin

”I-am propus piesa Rihannei, când aceasta lucra la ”Rated R” și a durat foarte mult până am înregistrat. Din păcate, încă există acest tribalism, potrivit căruia ne punem etichete – noi suntem rock, voi sunteți pop - și celor mai mulți artiști le este greu să traverseze barierele.”

De asemenea, Chris Martin a dezvăluit că primul cântec pe care l-a compus a fost despre sânii Ducesei de York, Sarah Ferguson.

”Aveam 11 ani. A fost o piesă despre oamenii care deveniseră mai obsedați de sânii lui Sarah Ferguson decât de lucrurile reale care se întâmplau atunci.”

Coldplay & Rihanna – Princess Of China:

Citește mai multe despre AcceptBeyonceChris MartinColdplayMaximRihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune, Electric Fence și Aeon Blank, concert umanitar la Coyote Cafe!

Electric Fence, Changing Skins, Tips, Aeon Blank, Cuantune, Vivi, Magnus Granholt şi Tom Andreassen vor concerta joi, 17 noiembrie 2011...

Închide