Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Celelalte Cuvinte amână două concerte!

Trupa Celelalte Cuvinte a fost nevoită să amâne spectacolele din acest week-end pe care urma să le susţină la Buzău şi Iaşi, din cauza gripei. Conform paginii de Facebook a... Continuare »
Celelalte Cuvinte - turneu aniversar

Celelalte Cuvinte - turneu aniversarTrupa Celelalte Cuvinte a fost nevoită să amâne spectacolele din acest week-end pe care urma să le susţină la Buzău şi Iaşi, din cauza gripei. Conform paginii de Facebook a grupului, basistul Marcel Breazu suferă de o viroză respiratorie destul de gravă.

“Am aşteptat până în ultima clipă, sperând că starea de sănătate a lui Marcel se va îmbunătăţi” – spune Călin Pop. “În 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiţi să o facem de această dată. Ne cerem scuze faţă de publicul care ne aştepta.”

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie la Iaşi, respectiv 28 ianuarie la Buzău. Biletele cumpărate în avans rămân valabile pentru 27 şi 28 ianuarie. În cazul în care cei care şi-au procurat bilete doresc să-şi recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vânzare de unde le-au procurat.

Concertele fac parte din turneul "Celelalte Cuvinte – 30 de ani". Turneul va fi reluat săptămâna viitoare la Braşov (2 decembrie, Sala Redută) şi la Târgovişte (3 decembrie, Club La Scriitori) şi se va încheia pe 8 decembrie, cu un megashow la Sala Palatului din Bucureşti.

Celelalte Cuvinte - Dacă vrei

Citește mai multe despre Celelalte Cuvinte
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zero feat. Dan Bittman - Îngerul meu (audio)

Trupa Zero a postat pe internet piesa Îngerul meu, înregistrată alături de Dan Bittman, solistul de la Holograf. Muzica şi...

Închide