Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cadenza Vagabundos - acces și program!

Publicat

pe

Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!
Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!

Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!Conceptul Cadenza Vagabundos revine în Bucureşti pe 19 noiembrie 2011 la Sala Polivalentă, susținut fiind de The Mission.

Cadenza Vagabundos a apărut iniţial pe plaja Ushuaia din Ibiza şi ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume. Acompaniaţi de decoraţiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artiştii care au făcut înconjurul lumii vor poposi conduşi de faimosul DJ şi producător de origine chiliană, Luciano, la Sala Polivalentă pentru un al treilea show exploziv în România.

Pe scenă Luciano va fi acompaniat de Mirko Loko, Digitaline (live) şi Maayan Nidam, iar în deschidere va mixa Alexandru Jijian.

Evenimentul se va desfăşura într-un decor special începând cu ora 22:00. Fotografii de la ediţia de anul trecut a evenimentului pot fi văzute AICI!

Biletele la acest eveniment pot fi achiziţionate de la Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), French Bakery Lipscani (Str. Smârdan nr. 13), Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16), Metrou Unirii 1 sau oficiile poştale și de pe www.bilete.ro la următoarele preţuri:

- 40 lei în avans
- 60 lei la intrare
- 80 lei la categoria VIP, pentru detalii: 0722399228 sau 0722937972.

Echipa iNFOMUSiC pune la bătaie 7 invitații duble la acest evenimentul. Mai multe detalii pot fi găsite AICI!

Accesul persoanelor sub 18 nu este permis. Se recomandă ca fiecare participant să aibă în posesie un act de identitate cu fotografie.

Trending