Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

byron - Live Underground, premieră pe 1 decembrie la HBO!

Mult așteptatul material Live Underground, înregistrat de byron în Salina Turda, va fi difuzat în premieră pe 1 decembrie 2011, de la ora 19:00 la HBO România. Anul trecut, pe... Continuare »
Concert-Byron-Mina-Rudolf-Salina-Turda-credit-foto-Dan-Predescu

Mult așteptatul material Live Underground, înregistrat de byron în Salina Turda, va fi difuzat în premieră pe 1 decembrie 2011, de la ora 19:00 la HBO România.

Concert-Byron-Mina-Rudolf-Salina-Turda-credit-foto-Dan-Predescu

Anul trecut, pe 27 noiembrie, byron a coborât în Salina Turda, unde a susținut un concert în amfiteatrul din mina Rudolf, la peste 100 de metri adâncime. Întregul spectacol a fost filmat în high definition.

Trupa s-a bucurat de prezența unor invitați speciali precum Ioana Mintulescu, Nicu Alifantis, Rene Popescu și Alex Gorneanu. Playlist-ul a fost unul inedit deoarece a inclus și piese în primă audiție, iar byron a dezvăluit varianta de pe DVD a piesei ”Far Away”, pe care o puteți vedea mai jos.

În plus, byron este prima trupă rock românească care a realizat o înregistrare a unui concert în format Blu-Ray. DVD-ul va include un documentar și un ”making of”, iar AICI puteți vedea o galerie cu fotografii realizate în timpul filmărilor spectacolului.

Trupa a ales 1 decembrie ca dată de lansare a discului pentru că pe 1 decembrie 2006, byron a cântat pentru prima dată live.

byron - Far Away Live Underground 2011

Citește mai multe despre byronNicu Alifantis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cirque du Soleil prezintă Saltimbanco la București!

Cirque du Soleil va prezenta spectacolul Saltimbanco în perioada 8-12 februarie 2012 în Pavilionul Central de la Romexpo. Cirque du...

Închide