Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Butterflies In My Stomach are o voce nouă!

Trupa Butterflies In My Stomach îşi schimbă vocea. După plecarea Macăi şi a lui Ieronim din grup, Catrinel Bejenariu este solista ce va da glas fluturilor de acum înainte.

Publicat

pe

Catrinel-Butterfly in my Stomach
Catrinel-Butterfly in my Stomach

" BiMS a reprezentat prioritatea pentru care am ales să investim timp exclusiv până la finalizarea albumului. Pentru că există multe idei, însă, dorim să explorăm zone noi în plan muzical şi să colaborăm cu mai mulţi artişti în acest sens. Aşa că am hotărât de comun acord că o scindare a trupei este soluţia optimă..." spun Maca şi Ieronim.

Catrinel-Butterflies in my Stomach
Membrii rămași în trupă s-au regrupat rapid şi au ales cea mai bună variantă pentru a duce mai departe poveştile frumoase din Magic Store, despre Culori, Tricouri sau Clipe netrăite.

"Cea mai potrivită alegere pentru continuarea zborului fluturilor a fost Catrinel. Mă bucur nespus să fie printre noi şi sper să se simtă ca acasă la Butterflies In My Stomach. Le mulţumim Macăi şi lui Ieronim pentru tot ce au făcut. A fost o perioadă minunată încununată de un album excepţional. Magic Store face fericite multe inimi" – Bujor Stoicovici (bas şi liderul formaţiei).

Catrinel Bejenariu a absolvit anul acesta UNATC, Facultatea de Teatru, Specializarea Artele Spectacolului – Actorie, iar pe plan muzical a cântat alături de Slang, Excentric Blues Band şi l’Orchestre de Roche. Între anii 2009 şi 2011, Catrinel a fost membru al formaţiei Urma.

"Proiectul Butterflies In My Stomach are un mesaj frumos care trebuie dus mai departe. Le mulţumim şi le dorim succes colegilor noştri Bujor, Meghi, Laurentze şi John şi ne bucurăm că glasul BiMS va fi, de astăzi, Catrinel, care este şi un artist bun şi un om frumos", încheie Maca.

Formaţia Butterflies In My Stomach, a cărei muzică combină original elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill, a luat naştere în 2005 şi înseamnă în prezent Catrinel (voce), John (chitară), Meghi (pian electric şi sintetizator), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas) şi Ciprian "Laurentze" Moisescu (tobe).

În luna martie a acestui an, Butterflies In My Stomach a lansat albumul intitulat Magic Store. Prima apariţie în noua formulă va avea loc pe data de 11 noiembrie în clubul Diesel din Cluj. Detalii în curând.

Butterflies In My Stomach - Magic Store

Trending