Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Butterflies In My Stomach are o voce nouă!

Trupa Butterflies In My Stomach îşi schimbă vocea. După plecarea Macăi şi a lui Ieronim din grup, Catrinel Bejenariu este solista ce va da glas fluturilor de acum înainte.
Catrinel-Butterfly in my Stomach

" BiMS a reprezentat prioritatea pentru care am ales să investim timp exclusiv până la finalizarea albumului. Pentru că există multe idei, însă, dorim să explorăm zone noi în plan muzical şi să colaborăm cu mai mulţi artişti în acest sens. Aşa că am hotărât de comun acord că o scindare a trupei este soluţia optimă..." spun Maca şi Ieronim.

Catrinel-Butterflies in my Stomach
Membrii rămași în trupă s-au regrupat rapid şi au ales cea mai bună variantă pentru a duce mai departe poveştile frumoase din Magic Store, despre Culori, Tricouri sau Clipe netrăite.

"Cea mai potrivită alegere pentru continuarea zborului fluturilor a fost Catrinel. Mă bucur nespus să fie printre noi şi sper să se simtă ca acasă la Butterflies In My Stomach. Le mulţumim Macăi şi lui Ieronim pentru tot ce au făcut. A fost o perioadă minunată încununată de un album excepţional. Magic Store face fericite multe inimi" – Bujor Stoicovici (bas şi liderul formaţiei).

Catrinel Bejenariu a absolvit anul acesta UNATC, Facultatea de Teatru, Specializarea Artele Spectacolului – Actorie, iar pe plan muzical a cântat alături de Slang, Excentric Blues Band şi l’Orchestre de Roche. Între anii 2009 şi 2011, Catrinel a fost membru al formaţiei Urma.

"Proiectul Butterflies In My Stomach are un mesaj frumos care trebuie dus mai departe. Le mulţumim şi le dorim succes colegilor noştri Bujor, Meghi, Laurentze şi John şi ne bucurăm că glasul BiMS va fi, de astăzi, Catrinel, care este şi un artist bun şi un om frumos", încheie Maca.

Formaţia Butterflies In My Stomach, a cărei muzică combină original elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill, a luat naştere în 2005 şi înseamnă în prezent Catrinel (voce), John (chitară), Meghi (pian electric şi sintetizator), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas) şi Ciprian "Laurentze" Moisescu (tobe).

În luna martie a acestui an, Butterflies In My Stomach a lansat albumul intitulat Magic Store. Prima apariţie în noua formulă va avea loc pe data de 11 noiembrie în clubul Diesel din Cluj. Detalii în curând.

Butterflies In My Stomach - Magic Store

Citește mai multe despre Butterflies in My Stomach
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hot Casandra lansează Early Nightmares în Berlin Club!

Proiectul muzical Hot Casandra va debuta oficial în noua formulă cu ocazia lansării EP-ului Early Nightmares şi al videoclipului piesei...

Închide