Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Bruce Dickinson a rămas fără job!

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden, a promis că va găsi o modalitate prin care să ajute angajații de la Astreus Airlines, companie pentru care a lucrat ca pilot și care momentan se află în pragul falimentului.

Bruce Dickinson

Reprezentanții Astreus Airlines au anunțat luni că au fost forțați să oprească toate zborurile și să suspende orice alte activități, aruncând vina asupra unei perioade de vară cu mult sub așteptările profitului anticipat.

La aflarea veștii privind prăbușirea companiei, Dickinson a declarat că în cazul în care planul său de a salva Astreus nu va funcționa, va încerca să creeze locuri noi de muncă pentru foștii săi colegi prin punerea pe picioare a unei noi afaceri. Ideea sa constă în înființarea unei noi companii aeriene, care să producă 1500 de locuri de muncă și a unei firme care să pregătească viitorii piloți.

Dickinson mărturisește că era convins de faptul că se va întoarce din nou la pilotaj, fie ca simplu angajat, fie ca patron al unei companii de profil.

Bruce Dickinson nu este doar muzician și pilot, ci și doctor în muzică din luna iulie, când a primit diploma de onoare de la colegiul Queen Mary College din Londra -  Click pentru detalii!

În afară de activitatea sa cu Iron Maiden, Bruce Dickinson are și o carieră solo ce a debutat în 1989, când a înregistrat piesa ”Bring Your Daughter To The Slaughter” pentru coloana sonoră a filmului ”A Nightmare on Elm Street 5: The Dream”. Până în prezent artistul a lansat șapte albume solo, ultimul fiind ”Tyranny of Souls” din 2005 și a avut o serie de colaborări, printre care se numără Ayreon și Rob Halford de la Judas Priest. - Click pentru vizionarea unui concert unplugged marca Dickinson.

Recent, Iron Maiden a încheiat turneul mondial ”The Final Frontier World Tour” și a lansat un nou album de compilații ce se intitulează ”From Fear to Eternity: The Best of 1990-2010”Află mai multe detalii!

În plus, fotograful oficial al trupei, John McMurtrie a realizat o compilație de fotografii, initulată ”On Board Flight 666”, publicată în Marea Britanie pe 20 octombrie. Cartea prezintă extraordinara călătorie a lui Iron Maiden cu avionul Boeing 757 personalizat – ”Ed Force One” – pilotat, evident de Dickinson. – Pentru imagini din carte click aici!

 

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonard Cohen - Old Ideas, album nou! (Audio)

La începutul anului viitor, celebrul cântăreţ Leonard Cohen va lansa albumul Old Ideas. Datele de lansare preconizate sunt: 30.01.2012 pentru...

Închide