Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Bosquito - Când îngerii pleacă (videoclip)

Publicat

pe

După o pauză de şapte ani, trupa Bosquito în frunte cu Radu Almășan a revenit în atenţia publicului cu o nouă melodie. Intitulată Când îngerii pleacă, piesa beneficiază deja de un videoclip regizat de Florin Boţea.

Bosquito - Cand ingerii pleaca, videclip nou

După o ședere de câțiva ani în Statele Unite, Radu Almășan s-a întors în România cu Madame Hooligan, un proiect muzical demarat în Los Angeles. O dată ajuns acasă, pe lângă lucrul cu noua trupă, artistul a compus și în limba română, fapt ce dus la lansarea de noi piese sub numele Bosquito.

Aparută în 1999, Bosquito este una dintre cele mai apreciate trupe latino-pop din România. Abordând un stil muzical ce s-a distins printr-un amestec de latino-rock cu influențe gypsy, balcanice și simfonice, trupa a câștigat rapid numeroși fani. Până acum Bosquito a lansat patru albume și hit-uri precum: Pas cu pas, Hopa Hopa, Două mâini, Marcela, sau Tobogan.

Pe 7 mai 2011, formația a avut ocazia să deschidă concertul pe care Shakira l-a susţinut la Bucureşti. Vezi recenzia şi fotografiile din concert AICI!

Bosquito - Când îngerii pleacă

Comentează

Trending