Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bilete mai ieftine la concertul Nazareth!

Publicat

pe

Nazareth la Bucuresti 2011
Nazareth la Bucuresti 2011

Nazareth la Bucuresti 2011Trupa Nazareth va concerta la București pe 27 ianuarie 2012, cu ocazia împlinirii a 4 ani de Hard Rock Cafe. Evenimentul va fi deschis de Trooper.

Organizatorii acestui eveniment au o veste bună pentru fanii trupei care încă nu şi-au achiziţionat bilete. În perioada 24 - 27 noiembrie 2011, biletele de 90 lei (în picioare) şi 120 lei (loc pe scaun) vor beneficia de o reducere de 15%.

Promoţia este valabilă doar în reţeaua BILETOO: magazinul Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.biletoo.ro.

Nazareth a luat naştere în anul 1968 în Dunfermline, Scoţia şi a cunoscut succesul în 1975 cu albumul Hair of the Dog de pe care a fost extrasă balada “Love Hurts”, melodia ce a făcut înconjurul lumii și este apreciată și astăzi.

Biletele la concertul din ianuarie pot fi achiziţionate din reţeaua librăriilor Adevărul, Magazinele Flanco, Unirea, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Hard Rock Cafe şi online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro la următoarele categorii de preţ:

- Categoria VIP – 400 lei (întâlnire cu trupa, poză, disc cu autograf)
- Categoria I – 120 lei (loc la masă)
- Categoria II – 90 lei

Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate tânărului pictor Cătălin Achim, multiplu laureat al concursurilor naţionale şi internaţionale de profil. Trei dintre cei prezenţi la concert vor pleca acasă cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate într-o urnă la intrare, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

PUBLICITATE
Comentează

Trending