Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Avril Lavigne a fost desfigurată!

Avril Lavigne a fost bătută de cinci persoane, duminică, 6 noiembrie, pe când se afla într-un bar din Hollywood. În jurul dimineţii, în bar a izbucnit un scandal în urma... Continuare »
Avril-lavigne a fost agresata

Avril Lavigne a fost bătută de cinci persoane, duminică, 6 noiembrie, pe când se afla într-un bar din Hollywood.

Avril-lavigne a fost agresata

În jurul dimineţii, în bar a izbucnit un scandal în urma căruia artista canadiană, care petrecea împreună cu iubitul său, Brody Jenner, s-a ales cu un ochi vânăt, nasul spart, numeroase zgârieturi şi răni pe corp.

Lavigne a postat pe contul său de Twitter:

"Eu nu mă bat, pentru că nu cred în bătaie. Violenţa nu este niciodată un răspuns. Pentru evitarea confuziilor, vreau să vă spun că noaptea trecută am fosta atacată fără motiv de cinci persoane. Nu este deloc ok, faţa îmi este complet distrusă. Am un ochi vânăt, nasul spart, părul smuls, vânătăi, zgârieturi şi răni pe corp. Nu este în regulă să ataci aşa din senin."

În prezent artista se ocupă de promovarea albumului Goodbye Lullaby, lansat pe 8 martie 2011. Trei single-uri sunt disponibile:  Wish You Were Here, What The Hell și Smile.

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single L.J. Reynolds - AUDIO

Cântărețul de soul L.J. Reynolds, cunoscut drept principalul solist al grupului The Dramatics, a lansat un nou single, pe care...

Închide