Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Anthrax este dată în judecată pentru 1,65 milioane euro!

Anthrax

Fostul solist al grupului Anthrax, Dan Nelson, dă în judecată trupa pentru suma de 1,65 milioane de euro.

Anthrax

Artistul este extrem de supărat pe foștii săi colegi, bateristul Charlie Benante, basistul Frank Bello și chitarsitul Scott Ian întrucât l-au defăimat intenționat în numeroase interviuri. Nelson susține că aceștia au mințit când au declarat că el a părăsit formația brusc, după ce s-a îmbolnăvit, fapt ce a dus la anularea turneului.

De asemenea, Nelson a precizat că a compus o parte din piesele de pe albumul ”Worship Music” (primul album semnat Anthrax în ultimii opt ani, lansat în anul acesta în septembrie), dar nu și-a primit nici un ban din drepturile de autor.

Dan Nelson

Dan Nelson a părăsit trupa în 2009, deși înregistrase o parte din vocile pentru noul disc. Acesta a fost înlocuit cu John Bush, care însă a plecat din Anthrax la scurt timp. În final, fostul solist al grupului, Joey Belladonna, a revenit în componența formației și a înregistrat vocile pentru cel de-al 10-lea material discografic, ”Worship Music”.

 

Citește mai multe despre AnthraxJoey Belladonna (solist Anthrax)
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rivers Cuomo (Weezer) lansează cartea ”The Pinkerton Diaries”

River Cuomo de la Weezer a anunțat că va lansa mult așteptata carte, intitulată ”The Pinkerton Diaries” pe 12 decembrie....

Închide