Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Anouar Brahem Trio la Sala Radio

Continuând seria de concerte excepţionale din cadrul Festivalului George Enescu, unde am avut onoarea sa îl ascultăm pe tunisianul Dhafer Youssef, sâmbătă, 19 noiembrie 2011 ne vom bucura de tunisienii... Continuare »
Anouar-Brahem-trio

Continuând seria de concerte excepţionale din cadrul Festivalului George Enescu, unde am avut onoarea sa îl ascultăm pe tunisianul Dhafer Youssef, sâmbătă, 19 noiembrie 2011 ne vom bucura de tunisienii Anouar Brahem Trio, pentru prima dată în România.

Anouar-Brahem-trioDhafer Youssef și Anouar Brahem cântă la oud, un instrument puţin cunoscut pentru români, dar care în mod cert, prin sunetul său dulce va încânta auzul oricărui meloman ce se va aventura curios la Sala Radio în seara concertului.

Cu un amestec de jazz, fusion şi accente orientale, Anouar Brahem Trio şi-a făcut numele cunoscut prin concertele din toată lumea, unde a oferit publicului o muzică originală, în care oudul este folosit ca bază pentru diverse experimente muzicale inedite.

Anouar Brahem a colaborat cu o mulţime de muzicieni de talie înaltă din lumea jazzului, printre care Jan Garbarek, John Surman sau Richard Galliano.

Anouar Brahem Trio - Karakoum

Sâmbată seara veţi asculta formula Anouar Brahem Trio cu proiectul lor numit “Le Voyage du Sahar”, în care Francois Couturier (pian) şi Jean-Louis Matinier (acordeon), alături de Anouar Brahem (oud) vă vor oferi spre audiţie muzica lor, pentru prima dată în România.

În deschidere, o mică surpriză din partea unor tineri muzicieni români, Estera Mitrofa la pian, Octavian Moldovean la flaut şi Andrei Ioniţă la violoncel, care vor aduce un mic omagiu muzical pentru artiştii ce le vor urma.

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Martin (Coldplay): ”Beyonce a refuzat piesa pe care am compus-o pentru ea”

Chris Martin, solistul grupului Coldplay a dezvăluit că Beyonce a refuzat o piesă pe care acesta a compus-o pentru ea....

Închide