Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Adele - Turning Tables (videoclip)

Publicat

pe

Adele - Turning Tables (videoclip)
Adele - Turning Tables (videoclip)

Adele a lansat online videoclipul melodiei Turning Tables. Clipul reprezintă o înregistrare din concertul susţinut de Adele în septembrie la Royal Albert Hall din Londra și preîntâmpină lansarea de pe 28 noiembrie a DVD-ului Live At Royal Albert Hall ce cuprinde înregistrarea completă a spectacolului.

Adele - Turning Tables (videoclip)

În ultima perioadă Adele a primit titlurile de "Favorite Pop/Rock Female Artist", "Favorite Pop/Rock Album" şi "Favorite Adult Contemporary Artist" la gala American Music Awards, desfăşurată la Los Angeles; a atins cu albumul 21, 1 milion de exemplare vândute pe iTunes în Europa şi se recuperează după operaţia suferită la corzile vocale.

Într-un post pe blogul personal, artista a declarat:

Îmi cer scuze că nu am mai scris nimic în ultima vreme. Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune şi urările de însănătoşire. Mă simt bine, sunt fericită şi relaxată. Operaţia a fost un succes, iar acum doar aștept ca doctorii să-mi dea undă verde. Vă mulţumesc, de asemenea şi pentru voturile primite la American Music Awards. Toate cele bune, aveţi grijă şi mi-e dor de voi.

Adele - Turning Tables

Trending