Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Adele - Turning Tables (videoclip)

Publicat

pe

Adele - Turning Tables (videoclip)
Adele - Turning Tables (videoclip)

Adele a lansat online videoclipul melodiei Turning Tables. Clipul reprezintă o înregistrare din concertul susţinut de Adele în septembrie la Royal Albert Hall din Londra și preîntâmpină lansarea de pe 28 noiembrie a DVD-ului Live At Royal Albert Hall ce cuprinde înregistrarea completă a spectacolului.

Adele - Turning Tables (videoclip)

În ultima perioadă Adele a primit titlurile de "Favorite Pop/Rock Female Artist", "Favorite Pop/Rock Album" şi "Favorite Adult Contemporary Artist" la gala American Music Awards, desfăşurată la Los Angeles; a atins cu albumul 21, 1 milion de exemplare vândute pe iTunes în Europa şi se recuperează după operaţia suferită la corzile vocale.

Într-un post pe blogul personal, artista a declarat:

Îmi cer scuze că nu am mai scris nimic în ultima vreme. Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune şi urările de însănătoşire. Mă simt bine, sunt fericită şi relaxată. Operaţia a fost un succes, iar acum doar aștept ca doctorii să-mi dea undă verde. Vă mulţumesc, de asemenea şi pentru voturile primite la American Music Awards. Toate cele bune, aveţi grijă şi mi-e dor de voi.

Adele - Turning Tables

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Emisiunea lui James Corden, Carpool Karaoke a ajuns la final; Adele e ultimul invitat

Cum toate lucrurile bune trebuie să ajungă la final şi emisiunea lui James Corden, "The Late Late Show" a ajuns la capăt de drum. Împreună cu ea dispare şi segmentul "Carpool Karaoke", iar ultimul episod tocmai a fost difuzat, cu Adele ca invitat.

Publicat

pe

Carpool Karaoke ultimul episod James Corden Adele 2023
Carpool Karaoke ultimul episod James Corden Adele 2023

James Corden i-a luat locul lui Craig Ferguson la "The Late Late Show" în 2015 şi a rezistat 8 ani în acest post solicitant. În 2016 avea să apară sketch-ul cu Adele "Carpool Karaoke", care a ajuns un viral uriaş, cel mai popular clip YouTube din 2016. Apoi a fost viralul cu Paul McCartney, care i-a adus o nominalizare la Primetime Emmy lui Corden.

Cei doi au făcut diferite opriri prin Liverpool, vizitând obiective legate de istoria trupei Beatles. Revenind totuşi la cel mai nou release, Adele a fost ca de obicei senzaţională în acest episod. Pe lângă cântat, i-a stârnit şi lacrimi lui Corden, care ştia că e la ultima ispravă în cadrul emisiunii. Adele a fost cea care a fost la volan pe parcursul plimbării, practic şi-a luat prietenul cel bun şi l-a condus la muncă. Se pare că sesiunea aceasta Carpool Karaoke a fost de fapt o surpriză pentru Corden.

În acelaşi episod cântăreaţa britanică a dezvăluit că primul vers al piesei "I Drink Wine" este parţial inspirat de o conversaţie lungă pe care a avut-o cândva cu James Corden. Acel track a apaurt pe albumul lui Adele din 2021, "30". Cei doi au stat de vorbă 6 ore pe durata unei călătorii spre casă, pentru a fi împreună cu familiile de sărbători.

Gazda "The Late Late Show" a primit aprecieri din partea invitatei, care l-a numit unul dintre cei care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Simon Konecki din 2019. La rândul său Corden i-a cerut sfaturi lui Adele, simţindu-se nefericit în SUA şi fiindu-i dor de Marea Britanie. Ultimele episoade cu Corden ca amfitrion al emisiunii sunt difuzate în această săptămână.

Cei doi au cântat împreună piese că "Rolling In the Deep", dar şi hitul "Don't Rain On My Parade" de la Barbra Streisand. Harry Styles şi Will Ferrel vor fi invitaţii ultimului episod al lui Corden, pe 27 aprilie.

Citește în continuare

Trending