Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Westlife se desparte!

Westlife, trupa băieţilor care au sucit minţile a milioane de adolescente, a anunţat printr-un comunicat oficial că vor pleca pe drumuri separate. Acest lucru se va produce după lansarea unui... Continuare »
Westlife se desparte!

Westlife, trupa băieţilor care au sucit minţile a milioane de adolescente, a anunţat printr-un comunicat oficial că vor pleca pe drumuri separate. Acest lucru se va produce după lansarea unui material Best Of şi susţinerea unui turneu de adio, anul viitor.

Westlife se desparte!

Westlife a luat naștere în 1998 în Irlanda, avându-i în componență pe Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan și Brian McFadden (în 2004 părăsește formația).  În 14 ani de muzică trupa se poate lăuda cu 11 albume în top 5, vânzări de peste 44 de milioane de copii în întreaga lume, 26 de single-uri în top 10, dintre care 14 numărul 1 și 10 turnee sold-out.

Dorim să le mulţumim fanilor noştri, care ne-au fost mereu alături în această minunată călătorie şi care fac parte din familia Westlife. Nu ne-am imaginat în 1998, când porneam la drum, că după 14 ani vom continua să scoatem hituri şi să plecăm în turnee. A fost un vis pe care l-am trăit cu toţii." a fost mesajul grupului pentru fani!

Westlife - My Love

Citește mai multe despre Westlife
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Cornell va lansa un album acustic! (audio)

Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a anunţat că va lansa un nou album solo. Conform nme.com, materialul se va intitula...

Închide