Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Westlife se desparte!

Westlife, trupa băieţilor care au sucit minţile a milioane de adolescente, a anunţat printr-un comunicat oficial că vor pleca pe drumuri separate. Acest lucru se va produce după lansarea unui... Continuare »
Westlife se desparte!

Westlife, trupa băieţilor care au sucit minţile a milioane de adolescente, a anunţat printr-un comunicat oficial că vor pleca pe drumuri separate. Acest lucru se va produce după lansarea unui material Best Of şi susţinerea unui turneu de adio, anul viitor.

Westlife se desparte!

Westlife a luat naștere în 1998 în Irlanda, avându-i în componență pe Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan și Brian McFadden (în 2004 părăsește formația).  În 14 ani de muzică trupa se poate lăuda cu 11 albume în top 5, vânzări de peste 44 de milioane de copii în întreaga lume, 26 de single-uri în top 10, dintre care 14 numărul 1 și 10 turnee sold-out.

Dorim să le mulţumim fanilor noştri, care ne-au fost mereu alături în această minunată călătorie şi care fac parte din familia Westlife. Nu ne-am imaginat în 1998, când porneam la drum, că după 14 ani vom continua să scoatem hituri şi să plecăm în turnee. A fost un vis pe care l-am trăit cu toţii." a fost mesajul grupului pentru fani!

Westlife - My Love

Citește mai multe despre Westlife
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Cornell va lansa un album acustic! (audio)

Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a anunţat că va lansa un nou album solo. Conform nme.com, materialul se va intitula...

Închide