Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tudor Gheorghe prezintă Vremea Nemâniei la Sala Palatului!

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe 26 octombrie 2011 pe scena Sălii Palatului pentru spectacolul Vremea nemâniei - inspirat de versul lui Grigore Vieru - „Sunt un om al nemâniei”. Întreg... Continuare »
Afis Tudor Gheorghe-Vremea nemaniei

Afis Tudor Gheorghe-Vremea nemanieiMaestrul Tudor Gheorghe revine pe 26 octombrie 2011 pe scena Sălii Palatului pentru spectacolul Vremea nemâniei - inspirat de versul lui Grigore Vieru - „Sunt un om al nemâniei”. Întreg evenimentul este un elogiu adus operei magistralului poet, cu care artistul a împărtăşit o strânsă prietenie.

Spectacolul a debutat acum câteva zile peste Prut, în satul Pererița (locul natal al poetului Vieru), unde maestrul a impresionat publicul, făcând ca recitalul său, “vegheat” de chipul poetului proiectat pe ecranul de pe scenă, să ofere sufletului un amalgam de emoţii contradictorii și unice. În sala s-au aflat de asemenea soţia şi fiul poetului Grigore Vieru care au vorbit foarte frumos despre legătura de prietenie ce i-a legat pe cei doi.

“Participarea la acest spectacol înseamnă să te afli în Răi din timpul vieţii. “Vremea nemaniei” se constituie într-un eveniment ce stă drept mărturie că o legătură adevărată ce durează peste moarte, prin intermediul artei veritabile pe care Tudor Gheorghe o creează şi o promovează de zeci de ani”, menţionează Pepino Popescu.

Bucureştenii au oportunitatea de a savura acest eveniment pe data de 26 octombrie la Sala Palatului, în acompaniamentul orchestrei Arkadia din Chişinău, aflată sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, locaţiile Music Box (Matei Basarb nr.16, Sos. Pipera nr.2), Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi online de pe www.vreaubilet.ro, la preţuri care variază între 50 şi 180 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Citește mai multe despre Tudor Gheorghe
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Partizan te invită la concert cu intrarea liberă!

Grupul Partizan va concerta în Control Club pe data de 17 octombrie, începând cu ora 22.00, iar intrarea la eveniment...

Închide