Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tudor Gheorghe prezintă Vremea Nemâniei la Sala Palatului!

Publicat

pe

Afis Tudor Gheorghe-Vremea nemaniei
Afis Tudor Gheorghe-Vremea nemaniei

Afis Tudor Gheorghe-Vremea nemanieiMaestrul Tudor Gheorghe revine pe 26 octombrie 2011 pe scena Sălii Palatului pentru spectacolul Vremea nemâniei - inspirat de versul lui Grigore Vieru - „Sunt un om al nemâniei”. Întreg evenimentul este un elogiu adus operei magistralului poet, cu care artistul a împărtăşit o strânsă prietenie.

Spectacolul a debutat acum câteva zile peste Prut, în satul Pererița (locul natal al poetului Vieru), unde maestrul a impresionat publicul, făcând ca recitalul său, “vegheat” de chipul poetului proiectat pe ecranul de pe scenă, să ofere sufletului un amalgam de emoţii contradictorii și unice. În sala s-au aflat de asemenea soţia şi fiul poetului Grigore Vieru care au vorbit foarte frumos despre legătura de prietenie ce i-a legat pe cei doi.

“Participarea la acest spectacol înseamnă să te afli în Răi din timpul vieţii. “Vremea nemaniei” se constituie într-un eveniment ce stă drept mărturie că o legătură adevărată ce durează peste moarte, prin intermediul artei veritabile pe care Tudor Gheorghe o creează şi o promovează de zeci de ani”, menţionează Pepino Popescu.

Bucureştenii au oportunitatea de a savura acest eveniment pe data de 26 octombrie la Sala Palatului, în acompaniamentul orchestrei Arkadia din Chişinău, aflată sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, locaţiile Music Box (Matei Basarb nr.16, Sos. Pipera nr.2), Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi online de pe www.vreaubilet.ro, la preţuri care variază între 50 şi 180 de lei, în funcţie de categoria de loc.

Trending