Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Stone Roses se reunește!

Publicat

pe

The Stone Roses
The Stone Roses

Ian Brown, John Squire, Gary "Mani" Mounfield şi Alan "Reni" Wren au anunţat într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Londra că formaţia The Stone Roses se va reuni.

The Stone Roses

Cei patru au spus că au planuri pentru 2 concerte de revenire pe 29 şi 30 iunie 2012 la Heaton Park, înainte de începerea unui turneu mondial şi că deja au început înregistrările la un un nou material.

Discutând despre ultimele repetiţii, Mani a declarat: "Se întâmplă ceva magic când toţi patru suntem în aceeaşi cameră, ceva ce nu pot explica în cuvinte. Este minunat şi mi-a lipsit!"

Întrebaţi despre cât timp va dura reunirea, Brown a declarat că va continua "până când roţile se vor desprinde", Mani a spus că "să lăsăm lucrurile să decurgă şi vedem apoi", iar Reni a adăugat că el ar fi "fericit cu 12 luni".

Vezi imagini înregistrate la conferința de presă susținută de Ian Brown, John Squire, Mani și Reni, confirmând reuniunea și un turneu mondial.

Ian Brown a concertat anul acesta și în București, pe 10 septembrie la Control Day Out. După destrămarea grupului în 1996, solistul și-a dezvoltat cariera solo, având 7 albume la activ. Revenind la "The Stone Roses", vă prezentăm "I Wanna Be Adored", hitul trupei de pe albumul "Stone Roses" din anul 1989.

Trending