Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

The Mono Jack lansează noul single și primul videoclip în aceeași zi!

The Mono Jacks Poster Videoclip

La aproape un an de la lansarea albumului de debut, The Mono Jacks va debuta și în format video. Vineri, 28 octombrie, în Jukebox Venue din București, ‘jack-urile’ vor proiecta în premieră absolută debutul lor video – ”WOMAN”. Imediat după proiecție, seara va continua cu un concert The Mono Jacks ce va fi precedat de alte două prestații live ale unor trupe prietene, invitate să întregească evenimentul.

The Mono Jacks Poster Videoclip

“WOMAN”, noul single The Mono Jacks, este o compoziție recentă care va beneficia de un videoclip regizat de Vlad Fenesan, mult mai bine cunoscut ca bassist al trupei Robin & The Backstabbers. Mai multe “imagini” veți avea ocazia să vizionați în data de 28 octombrie la Jukebox Venue din București, Str. Turturelelor 11, începând cu ora 21:00.

”WOMAN” este primul single extras de pe următorul material al formației, ce va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie. Grupul a postat pe internet un fragment din piesă pe care îl puteți asculta AICI!

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi procurate exclusiv în ziua evenimentului de la locație, începând cu ora 19:00 și vor costa 15 lei pentru cei care le achiziționează până la ora 21:30 și 20 lei pentru cele achiziționate după această oră.

Citește mai multe despre Robin and the BackstabbersThe Mono JacksVlad Fenesan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cum sună piesele albumului Lulu - Metallica și Lou Reed (audio)

Metallica și Lou Reed vor lansa pe 31 octombrie 2011 albumul-colaborare Lulu. Fragmente din piesele incluse pe acest material pot...

Închide