Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Manhattan Transfer sprijină școala de jazz din Berkeley

Publicat

pe

The Manhattan Transfer
The Manhattan Transfer

Trupa The Manhattan Transfer a susținut un concert în sprijinul şcolii din Berkeley, pentru a-și putea continua cursurile de muzică jazz.

The Manhattan Transfer

Trupa va urca în această toamnă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru un concert de fusion vocal jazz pe 11 noiembrie 2011.

Acum câteva zile, The Manhattan Transfer a susţinut un recital la o petrecere de binefacere menită să strângă fonduri pentru susţinerea şcolii de jazz din Berkeley, una dintre cele mai prestigioase şcoli de jazz, blues, funk, gospel şi r’n’b din lume. Formaţia reprezintă un model pentru studenţii de pretutindeni fiind o trupă care a reuşit şi o serie de performanţe muzicale de neegalat: peste 25 de albume lansate, colaborări cu cei mai apreciaţi artişti ai genului şi câştigarea a nu mai puţin de 12 premii Grammy.

The Manhattan Transfer va aduce pe 11 noiembrie pentru prima dată în România muzica jazz pentru care este apreciată de atâţia fani. Evenimentul va avea loc cu sprijinul Emagic.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe www.myticket.ro sau din reţeaua www.biletoo.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 85, 105, 135, 165 şi 205 de lei.

Comentează

Trending