Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Solistul de la Coldplay a mărturisit că a furat din magazin

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin a dezvăluit că a furat din magazin în copilărie. În cadrul unui interviu oferit revistei Q, artistul s-a întors în perioada copilăriei și a expus... Continuare »
Chris Martin

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin a dezvăluit că a furat din magazin în copilărie.

În cadrul unui interviu oferit revistei Q, artistul s-a întors în perioada copilăriei și a expus câteva întâmplări din acea vreme.

Fiind dornic să testeze limitele și să experimenteze viața, la o vârstă fragedă a furat bomboane dintr-un magazin împreună cu fratele său și apoi a încercat să repete experiența cu verișorul lui.

Chris Martin

”Când am încercat să fur cu verișorul meu, acesta a încercat să ia un baton de Mars și a fost prins. Tipul care l-a prins era înfricoșător și m-a speriat foarte tare. Atunci s-a încheiat viața mea de infractor”, a povestit Chris Martin.

De asemenea, artistul și-a adus aminte de o altă trăznaie făcută doar de fratele său de această dată, relatează revista Q.

”Fratele meu a furat coperta albumului Skid Row pentru că avea discul înregistrat pe casetă”, explică solistul de la Coldplay.

 

Citește mai multe despre Chris MartinColdplaySkid Row
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West a prezentat la Paris noua colecție de haine (Foto)

Kanye West a prezentat în acest weekend la Paris cea mai nouă colecție de haine destinate femeilor, iar mai jos...

Închide