Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Slash începe înregistrările noului album

Slash a anunțat de ceva vreme că lucrează la un nou album, iar zilele trecute a postat pe pagina sa de twitter că are gata 14 cântece. De asemenea, chitaristul... Continuare »
Slash

Slash a anunțat de ceva vreme că lucrează la un nou album, iar zilele trecute a postat pe pagina sa de twitter că are gata 14 cântece.

De asemenea, chitaristul a precizat că va lucra cu aceeași trupă, iar pentru voce va colabora tot cu Myles Kennedy, solistul de Alter Bridge.

Slash

Slash va pleca în California, la studiourile Barefoot Studio, unde va lucra cu producătorul Eric Valentine. În plus, basistul Todd Kerns a mărturisit că vor să termine de înregistrat noul material discografic până la sfărșitul anului.

 

Citește mai multe despre Alter BridgeMyles KennedySlash
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion, live la Sala Palatului!

Ovidiu Lipan Ţăndărică va concerta pe 27 noiembrie 2011 la Sala Palatului în cadrul spectacolului Ovidiu Lipan Ţăndărică and The...

Închide