Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Slash începe înregistrările noului album

Slash a anunțat de ceva vreme că lucrează la un nou album, iar zilele trecute a postat pe pagina sa de twitter că are gata 14 cântece. De asemenea, chitaristul... Continuare »
Slash

Slash a anunțat de ceva vreme că lucrează la un nou album, iar zilele trecute a postat pe pagina sa de twitter că are gata 14 cântece.

De asemenea, chitaristul a precizat că va lucra cu aceeași trupă, iar pentru voce va colabora tot cu Myles Kennedy, solistul de Alter Bridge.

Slash

Slash va pleca în California, la studiourile Barefoot Studio, unde va lucra cu producătorul Eric Valentine. În plus, basistul Todd Kerns a mărturisit că vor să termine de înregistrat noul material discografic până la sfărșitul anului.

 

Citește mai multe despre Alter BridgeMyles KennedySlash
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion, live la Sala Palatului!

Ovidiu Lipan Ţăndărică va concerta pe 27 noiembrie 2011 la Sala Palatului în cadrul spectacolului Ovidiu Lipan Ţăndărică and The...

Închide