Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

”Shake It Out” - Florence And The Machine - piesă despre mahmureală

Florence And The Machine a dezvăluit că în noul său single ”Shake It Out” vorbește despre mahmureală. Acesta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album ”Ceremonials”, ce va... Continuare »
Florence And The Machine pictorial NME oct 2011

Florence And The Machine a dezvăluit că în noul său single ”Shake It Out” vorbește despre mahmureală. Acesta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album ”Ceremonials”, ce va apărea pe 31 octombrie. Într-un interviu acordat revistei NME, artista a declarat că piesa reprezintă ultimul remediu pentru mahmureală.

Florence And The Machine pictorial NME oct 2011

Florence And The Machine pictorial NME oct 2011 (sursa foto: NME.com)

De asemenea, Florence și-a adus aminte de reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că Beyonce a enumerat-o printre artiștii care au influențat-o pe albumul ”4”.

”Tatăl meu m-a sunat să-mi spună că Beyonce a declarat că eu am avut o influență asupra ei. Prin urmare am ascultat foarte atent albumul pentru a descoperi această influență. Piesa mea preferată este Countdown, a precizat Florence And The Machine pentru NME.

Artista se află pe coperta noii ediții a revistei NME, care poate fi cumpărată și în variantă electronică de pe site-ul gb.zinio.com.

 

Florence And The Machine Coperta NME Oct 2011

Florence And The Machine Coperta NME Oct 2011 (sursa foto: NME.com)

 

Citește mai multe despre BeyonceFlorence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Kelly Rowland - Lay It On Me

Kelly Rowland, fosta membră a grupului Destiny's Child, a lansat videoclipul piesei Lay It On Me, featuringul cu Big Sean....

Închide