Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

”Shake It Out” - Florence And The Machine - piesă despre mahmureală

Florence And The Machine a dezvăluit că în noul său single ”Shake It Out” vorbește despre mahmureală. Acesta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album ”Ceremonials”, ce va... Continuare »
Florence And The Machine pictorial NME oct 2011

Florence And The Machine a dezvăluit că în noul său single ”Shake It Out” vorbește despre mahmureală. Acesta este cel de-al doilea extras de pe viitorul album ”Ceremonials”, ce va apărea pe 31 octombrie. Într-un interviu acordat revistei NME, artista a declarat că piesa reprezintă ultimul remediu pentru mahmureală.

Florence And The Machine pictorial NME oct 2011

Florence And The Machine pictorial NME oct 2011 (sursa foto: NME.com)

De asemenea, Florence și-a adus aminte de reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că Beyonce a enumerat-o printre artiștii care au influențat-o pe albumul ”4”.

”Tatăl meu m-a sunat să-mi spună că Beyonce a declarat că eu am avut o influență asupra ei. Prin urmare am ascultat foarte atent albumul pentru a descoperi această influență. Piesa mea preferată este Countdown, a precizat Florence And The Machine pentru NME.

Artista se află pe coperta noii ediții a revistei NME, care poate fi cumpărată și în variantă electronică de pe site-ul gb.zinio.com.

 

Florence And The Machine Coperta NME Oct 2011

Florence And The Machine Coperta NME Oct 2011 (sursa foto: NME.com)

 

Citește mai multe despre BeyonceFlorence and the Machine
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Kelly Rowland - Lay It On Me

Kelly Rowland, fosta membră a grupului Destiny's Child, a lansat videoclipul piesei Lay It On Me, featuringul cu Big Sean....

Închide