Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Scorpions lansează un nou album - Comeback!

Publicat

pe

scorpions la bucuresti
scorpions la bucuresti

scorpions la bucurestiTrupa Scorpions a anunţat lansarea albumului Comeback pe 4 noiembrie 2011. Materialul este de fapt o colecţie de piese celebre reînregistrate.

Ideea acestui nou disc a venit după ce la conferinţele de presă din cadrul turneului de adio, pe care trupa îl susține în prezent, cei cinci au fost puşi frecvent în fața întrebării: Este posibilă revenirea?

"Acest album reprezintă mulţumirea noastră pentru fanii care ne-au susţinut atâţia ani şi, în acelaşi timp, un tribut adus unor trupe legendare care ne-au inspirat să ne urmăm visele. Sperăm să vă placă la fel de mult ca şi nouă", au declarat cei de la Scorpions.

Rockerii legendări au susţinut în această vară, pe 9 iunie 2011 un concert la Bucureşti, iar pe 8 octombrie 2011 vor concerta la Cluj cu ocazia inaugurării stadionului Cluj Arena.

Vezi cum a fost la concertul de la Bucureşti!

Tracklist-ul albumului Comeblack:

Rhythm Of Love
No One Like You
The Zoo
Rock You Like A Hurricane
Blackout
Wind Of Change
Still Loving You
Tainted Love Original: Gloria Jones / Soft Cell
Children Of The Revolution Original: T. Rex
Across The Universe Original: The Beatles
Tin Soldier Original: Small Faces
All Day And All Of The Night Original: The Kinks
Ruby Tuesday Original: The Rolling Stones

<object width="470" height="269"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/owuY4Sn9ML0?version=3&amp;hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/owuY4Sn9ML0?version=3&amp;hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" width="470" height="269" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Trending