Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Revista Uncut a lansat o aplicație iPad David Bowie

Publicația Uncut a lansat o aplicație iPad ce oferă fanilor șansa de a descoperi biografia lui David Bowie prin fotografii.

”David Bowie: The Ultimate Music Guide” include imagini și interviuri foarte rare cu Bowie. Aplicația prezintă peste 600 de pagini interactive cu toate clipurile lansate de celebrul artist, coperțile originale ale albumelor și single-uri.

Pachetul este disponibil pe iTunes, la prețul de 2.99 de lire sterline. Pe de altă parte, tot pe iTunes este lansată și o variantă mai puțin complexă, care poate fi descărcată gratuit.

Anul acesta, biograful lui David Bowie, Paul Trynka, a declarat că cel mai probabil artistul s-a retras și ar fi nevoie de ”un miracol” ca acesta să revină pe scenă.

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Internaţional de Acordeon Emy Drăgoi - program!

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Acordeon Emy Drăgoi se va desfăşura în perioada 21–23 octombrie 2011 la...

Închide