Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Revista Uncut a lansat o aplicație iPad David Bowie

Publicația Uncut a lansat o aplicație iPad ce oferă fanilor șansa de a descoperi biografia lui David Bowie prin fotografii.

”David Bowie: The Ultimate Music Guide” include imagini și interviuri foarte rare cu Bowie. Aplicația prezintă peste 600 de pagini interactive cu toate clipurile lansate de celebrul artist, coperțile originale ale albumelor și single-uri.

Pachetul este disponibil pe iTunes, la prețul de 2.99 de lire sterline. Pe de altă parte, tot pe iTunes este lansată și o variantă mai puțin complexă, care poate fi descărcată gratuit.

Anul acesta, biograful lui David Bowie, Paul Trynka, a declarat că cel mai probabil artistul s-a retras și ar fi nevoie de ”un miracol” ca acesta să revină pe scenă.

Citește mai multe despre David Bowie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Internaţional de Acordeon Emy Drăgoi - program!

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Acordeon Emy Drăgoi se va desfăşura în perioada 21–23 octombrie 2011 la...

Închide