Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Rammstein - Mein Land, piesă nouă! (audio)

Rammstein a postat online piesa Mein Land inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single va fi lansat în Germania, Austria şi Elveţia pe 11 noiembrie, urmând ca la... Continuare »
Rammstein-Mein-Land

Rammstein a postat online piesa Mein Land inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single va fi lansat în Germania, Austria şi Elveţia pe 11 noiembrie, urmând ca la nivel mondial să apară pe 14 noiembrie.

Rammstein-Mein-Land

Mein Land va beneficia şi de un videoclip regizat de Jonas Akerlund, disponibil începând cu 11 noiembrie.

Rammstein se pregăteşte de un nou turneu în Europa pentru a promova materialul Made In Germany 1995-2011 și pentru a sărbători 16 ani de carieră în muzică.

Formaţia a apărut în 1994 la Berlin şi se poate lăuda până acum cu o carieră de mare succes. În 16 ani de muzică, nemţii au lansat 6 albume de studio, 12 single-uri şi au vândut peste 15 milioane de discuri în lume.

Turneul european va începe pe 6 noiembrie 2011 la Bratislava şi se va termina pe 8 martie 2012 la Anvers (Belgia), programul complet poate fi consultat AICI.

Rammstein - Mein Land

Citește mai multe despre Rammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manic Street Preachers sărbătorește lansarea discului National Treasures! (video)

Manic Street Preachers a lansat o secţiune nouă pe site-ul oficial, unde pot fi urmărite clipuri oficiale şi înterviuri în...

Închide