Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Rammstein - Mein Land, piesă nouă! (audio)

Rammstein a postat online piesa Mein Land inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single va fi lansat în Germania, Austria şi Elveţia pe 11 noiembrie, urmând ca la... Continuare »
Rammstein-Mein-Land

Rammstein a postat online piesa Mein Land inclusă pe compilaţia Made In Germany 1995-2011. Noul single va fi lansat în Germania, Austria şi Elveţia pe 11 noiembrie, urmând ca la nivel mondial să apară pe 14 noiembrie.

Rammstein-Mein-Land

Mein Land va beneficia şi de un videoclip regizat de Jonas Akerlund, disponibil începând cu 11 noiembrie.

Rammstein se pregăteşte de un nou turneu în Europa pentru a promova materialul Made In Germany 1995-2011 și pentru a sărbători 16 ani de carieră în muzică.

Formaţia a apărut în 1994 la Berlin şi se poate lăuda până acum cu o carieră de mare succes. În 16 ani de muzică, nemţii au lansat 6 albume de studio, 12 single-uri şi au vândut peste 15 milioane de discuri în lume.

Turneul european va începe pe 6 noiembrie 2011 la Bratislava şi se va termina pe 8 martie 2012 la Anvers (Belgia), programul complet poate fi consultat AICI.

Rammstein - Mein Land

Citește mai multe despre Rammstein
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manic Street Preachers sărbătorește lansarea discului National Treasures! (video)

Manic Street Preachers a lansat o secţiune nouă pe site-ul oficial, unde pot fi urmărite clipuri oficiale şi înterviuri în...

Închide