Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Primul manager The Beatles a vândut trupa pentru 9 lire sterline

Fostul manager al trupei The Beatles, Allan Williams, a dezvăluit că a vândut grupul pentru 9 lire sterline, chiar înainte ca acesta să cunoască succesul, relatează The Daily Record. Williams... Continuare »
The Beatles

The Beatles

Fostul manager al trupei The Beatles, Allan Williams, a dezvăluit că a vândut grupul pentru 9 lire sterline, chiar înainte ca acesta să cunoască succesul, relatează The Daily Record.

Williams a fost managerul formației în perioada în care aceasta se numea Fab Four. Neîncrezător în potențialul tinerilor cântăreți, Williams a cedat trupa lui Brian Epstein în 1962, care i-a dus pe locul întâi în clasamentele muzicale în mai puțin de un an.

allan williams

Motivul pentru care Williams a renunțat la The Beatles a fost neseriozitatea formației, care nu i-a plătit 9 lire sterline – procentul de 15% din încasările de pe urma primelor concerte susține de grup.

Allan Williams a mărturisit pentru The Daily Record:

”Nimeni nu ar fi putut ghici că The Beatles va deveni o trupă atât de faimoasă. La acea vreme erau 300 de formații în Liverpool care erau la fel de bune sau chiar mai bune decât The Beatles. Și nici măcar nu mi-am primit cele 9 lire sterline.”

În momentul în care The Beatles a ajuns să aibă un succes fenomenal la nivel global, șocul pentru fostul manager a fost atât de mare încât acesta a recurs la alcool.

The Beatles

Pe de altă parte, acum Williams a lăsat trecutul să urmă și este mulțumit că a contribuit la începutul ”fenomenului The Beatles”.

”Dar nu mai am regrete. Sunt fericit că am fost acolo în anii 60, când a început totul.”

Povestea lui Allan Williams a fost chiar subiectul unui musical, compus de Ronan Wilmot, un dramaturg irlandez. ”The Man Who Gave The Beatles Away” a fost jucat în Teatrul Nou din Dublin, în 2002.

 

Citește mai multe despre QueenThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danko Jones își vinde colecția de albume Metallica!

Se pare că albumul Lulu nu este prea bine primit în industria muzicală. Canadianul Danko Jones a postat câteva mesaje...

Închide