Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Primul manager The Beatles a vândut trupa pentru 9 lire sterline

Fostul manager al trupei The Beatles, Allan Williams, a dezvăluit că a vândut grupul pentru 9 lire sterline, chiar înainte ca acesta să cunoască succesul, relatează The Daily Record. Williams... Continuare »
The Beatles

The Beatles

Fostul manager al trupei The Beatles, Allan Williams, a dezvăluit că a vândut grupul pentru 9 lire sterline, chiar înainte ca acesta să cunoască succesul, relatează The Daily Record.

Williams a fost managerul formației în perioada în care aceasta se numea Fab Four. Neîncrezător în potențialul tinerilor cântăreți, Williams a cedat trupa lui Brian Epstein în 1962, care i-a dus pe locul întâi în clasamentele muzicale în mai puțin de un an.

allan williams

Motivul pentru care Williams a renunțat la The Beatles a fost neseriozitatea formației, care nu i-a plătit 9 lire sterline – procentul de 15% din încasările de pe urma primelor concerte susține de grup.

Allan Williams a mărturisit pentru The Daily Record:

”Nimeni nu ar fi putut ghici că The Beatles va deveni o trupă atât de faimoasă. La acea vreme erau 300 de formații în Liverpool care erau la fel de bune sau chiar mai bune decât The Beatles. Și nici măcar nu mi-am primit cele 9 lire sterline.”

În momentul în care The Beatles a ajuns să aibă un succes fenomenal la nivel global, șocul pentru fostul manager a fost atât de mare încât acesta a recurs la alcool.

The Beatles

Pe de altă parte, acum Williams a lăsat trecutul să urmă și este mulțumit că a contribuit la începutul ”fenomenului The Beatles”.

”Dar nu mai am regrete. Sunt fericit că am fost acolo în anii 60, când a început totul.”

Povestea lui Allan Williams a fost chiar subiectul unui musical, compus de Ronan Wilmot, un dramaturg irlandez. ”The Man Who Gave The Beatles Away” a fost jucat în Teatrul Nou din Dublin, în 2002.

 

Citește mai multe despre QueenThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Danko Jones își vinde colecția de albume Metallica!

Se pare că albumul Lulu nu este prea bine primit în industria muzicală. Canadianul Danko Jones a postat câteva mesaje...

Închide