Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Preparate vegetariene pentru Ten Years After în România!

Publicat

pe

ten years after- afis
ten years after- afis

ten years after- afisMai puţin de 2 săptămâni ne mai despart de momentul în care formația Ten Years After va reveni în România pentru un turneu naţional ce va trece prin Bucureşti (23 octombrie), Iaşi (24 octombrie), Timişoara (25 octombrie) şi Cluj (26 octombrie).

Pregătirile pentru primirea şi găzduirea rockerilor se află în plină desfăşurare şi în conformitate cu specificaţiile trimise de management.

Dacă în privinţa utilării cabinei se dorește: o oglindă, mobilier elementar şi prosoape, în privinţa alimentaţiei a fost solicitat un meniu vegetarian care să includă: musli organic, lapte de soia, sandwich-uri vegetariene cu pâine integrală, legume, susi vegetarian, crudităţi, humus, salată de roşii şi mozarella cu ulei de măsline, oţet balsamic şi frunze proaspete de busuioc.

Pentru fiecare concert rockerii doresc în cabină dispozitive pentru prepararea ceaiului şi cafelei, fructe, sandwich-uri, o sticlă de cognac, doze de bere şi răcoritoare, mai multe sortimente de vin, apă plată, suc de roşii şi de portocale.

Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill şi Joe Gooch promit surprize speciale pentru publicul român. Fiecare show va dura două ore şi va include hit-urile trupei, dar şi piese noi de pe ultimele două albume. Gooch a declarat că trupa intenţionează să acorde autografe după fiecare concert explicând: „Acesta e felul nostru de a mulţumi fanilor pentru că au fost alături de noi".

Biletele pentru evenimentul din București pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria-Băneasa Shopping City, de la Sala Palatului și de pe www.vreaubilet.ro, la prețuri cuprinse între 60 și 170 de lei, în funcție de categoria de loc.

Pentru restul orașelor, biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Comentează

Trending