Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Pregătiri pentru concertul lui Elvis Costello la București!

Publicat

pe

Elvis Costello la Bucuresti 2011
Elvis Costello la Bucuresti 2011

Elvis Costello la Bucuresti 2011Doar câteva zile ne mai despart de concertul lui Elvis Costello din România. Pe 3 noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti artistul va aduce publicului roman melodii precum She, I want you, Alison, Smile sau I'll never fall în love again.

Cu toate că este un cântăreţ de calibru internaţional, Elvis Costello nu dă bătăi de cap organizatorilor de concerte venind cu pretenţii exagerate. Deşi nu se declară vegetarian, Costello nu mănâncă decât peşte.

“Nu îmi place gustul de carne de pui, de vacă, de porc, de oaie etc, aşa cum nu îmi place gustul de alcool” – declară artistul.

În ciuda vieţii de rock-star pe care a dus-o (a divorţat de 2 ori – de cântăreaţa britanică Cait O'Riordan, (basul de la The Pogues) şi de Mary Burgoyne), se pare că alături de Diana Krall, soţia sa actuală şi-a găsit echilibrul. S-au căsătorit în 2003 şi au împreună 2 gemeni.

Singura dorinţă pe care Elvis Costello a enunţat-o faţă de Unilife, organizatorii concertului de la Bucureşti, este să aibă ceai în backstage.

Biletele la acest spectacol sunt disponibile în reţeaua Eventim la următoarele preţuri: - VIP – 350 lei; – Cât I – 300 lei; – Cât ÎI – 195 lei; – Cât III – 145 lei; – Cât IV – 95 lei; – Cât V – 70 lei.

Comentează

Trending