Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Peter Gabriel anunță un nou album și DVD live (Video)

Publicat

pe

Peter Gabriel
Peter Gabriel

Peter Gabriel va lansa un nou material discografic pe data de 10 octombrie.

Albumul se intitulează ”New Blood” și este alcătuit din piese ale artistului în noi versiuni, în care acesta renunță la chitară și tobe. Astfel, expunerea versurile se schimbă, iar acestea iau un nou sens.

Peter Gabriel

Fiecare melodie capătă o semnificație intensă și puternică și datorită orchestrei alături de care Peter Gabriel a reînregistrat cântecele. De asemenea, artistul a colaborat cu apreciatul compozitor și aranjor John Metcalfe. Împreună au reorchestrat piese celebre precum ”Digging in the Dirt”, ”Downside Up”, ”San Jacinto”, ”Solsbury Hill” și ”Don’t Give Up” (feat. Ane Brun).

Peter Gabriel a concertat în Londra la Hammersmith Apollo, unde, acompaniat de orchestra New Blood Orchestra, a interpretat în premieră cântecele de pe viitorul album, ”New Blood”. Întreg spectacolul muzical accentuat de jocuri de lumini, efecte și ilustrații a fost filmat în high definition.

Peter Gabriel - New Blood Live in London

Astfel, pe 24 octombrie va fi lansat DVD-ul ”New Blood Live in London”, ce va fi disponibil și în format 2D Blu-ray și 3D Blu-ray.

Peter Gabriel – The Rhythm Of The Heat – extras de pe DVD-ul ”New Blood Live in London”:

Trending