Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Pete Doherty scapă de închisoare după incidentul din Germania

Publicat

pe

Pete Doherty
Pete Doherty

Pete Doherty nu va fi pus sub acuzare pentru jaful ce a avut în Germania la începutul acestui an deoarece poliția a ajuns la concluzia că acesta avea o cantitate de alcool prea mare în sange pentru a participa la jaf.

Artistul a recunoscut că a spart vitrina unui magazin din Regensburg, Germania, dar a spus că nu el este cel care a furat chitara, deși propietarii l-au acuzat în mod public de furt pe Doherty.

Pete Doherty

Potrivit publicației The Sun, procurorul care s-a ocupat de caz a renunțat la acuzațiile de furt, pe motiv că artistul se afla într-o stare de ebrietate prea avansată pentru a mai conștientiza ceea ce face.

Doherty, care a fost eliberat din închisoare în această vară deoarece fusese condamnat pentru posesie de cocaină, ar fi putut petrece încă 5 ani în pușcărie dacă ar fi fost gășit vinovat în incidentul din Germania.

Cântărețul a filmat în Germania partea sa din filmul ”Confessions of a Young Contemporary”, în care interpretează rolul poetului francez Alfred de Musset. Pelicula va avea premiera în 2012.

 

Trending