Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion, live la Sala Palatului!

Ovidiu Lipan Ţăndărică va concerta pe 27 noiembrie 2011 la Sala Palatului în cadrul spectacolului Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi este... Continuare »
Ovidiu Lipan Ţăndărica and The Balkanic Explosion - afis

Ovidiu Lipan Ţăndărica and The Balkanic Explosion - afisOvidiu Lipan Ţăndărică va concerta pe 27 noiembrie 2011 la Sala Palatului în cadrul spectacolului Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion. Evenimentul este susţinut de Phoenix Entertainment şi este primul în care Ovidiu Lipan şi fiul său, Alexander Lipan vor interpreta împreună pe aceeași scenă.

Din line-up ul serii mai fac parte: Fanfara 10 prăjini, Grupul Balkano, Stelu Enache, Rona Hartner, Delia Matache, percuţionişti şi instrumentişti din Columbia, Egipt și Rwanda.

Ovidiu Lipan Ţăndărică este un artist complex şi desăvârşit, fiind unul din protagoniştii rockului românesc. Jumătate din viaţă şi-a petrecut-o în Germania, însă după revoluţie a revenit pe meleagurile natale unde a început să promoveze intens cultura muzicală românească. Printre compoziţiile sale de referinţă se numără Natalis, Margareta, Ave Maria sau Tango Toledo, care au devenit piatră de temelie pentru genurile multi-etnice din ţara noastră.

Ovidiu Lipan Ţăndărică and The Balkanic Explosion este un spectacol cu muzică de calitate care cu siguranță va impresiona publicul prezent în sală.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri în funcţie de categorie: Cat 1- 170 lei; Cat 2- 130 lei; Cat 3- 95 lei; Cat 4- 65 lei; Cat 5- 45 lei.

Citește mai multe despre Ovidiu Lipan Ţăndărică
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Tarja Turunen la București!

Tarja Turunen (ex. Nightwish) revine în România pentru un concert pe 25 ianuarie 2012 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti....

Închide