Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ne-Yo este designer de pălării!

Publicat

pe

Artistul R&B, Ne-Yo este cunoscut pentru stilul clasic al anilor 70 – 80 pe care l-a adoptat și din cadrul căruia este nelipsit un element vestimentar – pălăria.

Acest lucru a ajutat la crearea unei afaceri, iar Ne-Yo a devenit ”designer de pălării”.

Ne-Yo lansare brand Francis Ellargo

Artistul și Bollman Hat Company au colaborat pentru a crea o colecție de pălării destinată gentlmenan-ului modern.

”Pălăriile au fost mereu o parte din mine, astfel că a fost absolut normal ca primul brand pe care-l lansez să producă pălării”, a declarat Ne-Yo.

Francis Ellargo LogoColecția a fost lansată sub brand-ul ”Francis Ellargo” la începutul lunii septembrie, în cadrul evenimentului Fashion Night Out, în magazinul Saks Fith Avenue din New York. Noua colecție de pălării semnată de Ne-Yo a avut un mare succes, stocul fiind epuizat în acea noapte.

Bollman Hat Company este una dintre cele mai vechi firme americane în domeniu, fiind fondată în 1868 de American Made Matters.

”Francis Ellargo se adresează bărbaților cu un stil distinctiv, clasic, dar și inovator, îndrăzneț, care este dispus să depășească limitele prezentului ținând cont tot timpul de frumusețea trecutului. Iar vestimentația acestei tipologii de bărbat este incompletă fără o pălărie.”, se arată în comunicatul de presă.

 

Trending