Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lord Of the Dance la Sibiu - O categorie de bilete sold out!

Publicat

pe

lord of the dance
lord of the dance

lord of the dance Sibienii s-au arătat extrem de încântaţi de prezenţa în oraşul lor a trupei de dans Michael Flatley’s Lord of the Dance, achiziţionând un număr impresionant de bilete la spectacolul de pe 9 noiembrie de la Sala Sporturilor. Organizatorii evenimentului – Project Events au anunţat epuizarea biletelor din categoria 5, cea de 50 de lei. Pe cale de a se epuiza sunt şi biletele de la categoria 4 (de 100 de lei) şi categoria 3 (de 150 de lei).

Trupa de dans Lord Of The Dance va susține în România un turneu naţional ce va debuta pe 5 noiembrie 2011 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, trecând mai apoi prin Iași, Brașov, Sibiu și se va încheia pe 10 noiembrie la Târgu Mureș.

Programul complet al turneului Lord of the Dance:

- București, 5 noiembrie 2011 – Sala Palatului
- Iași, 6 noiembrie – Sala Sporturilor
- Brașov, 8 noiembrie – Patinoarul Olimpic
- Sibiu, 9 noiembrie – Sala Sporturilor
- Târgu Mureș, 10 noiembrie – Sala Polivalentă

Cei ce doresc să participe la evenimentul din Sibiu îşi pot achiziţiona bilete din: cele 2 Magazine Flanco din Carrefour – Şoseaua Sibiului nr. 5, Diverta Dacia Traiana – Str Arhivelor, nr 1, Diverta Minerva – Str Nicolae Iorga, parter şi online de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

300 lei: categoria VIP
250 lei: categoria 1
200 lei: categoria 2
150 lei: categoria 3
100 lei: categoria 4
50 lei: categoria 5 - SOLD OUT

Comentează

Concerte & turnee

Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vândut în proporție de 50%

După succesul ediției aniversare de la București, Lord of the Dance revine pe scena Sălii Palatului pe 21 mai 2024, cu spectacolul de excepție "Lifetime of Standing Ovations".

Publicat

pe

Concert Lord of The Dance la Sala palatului pe 13 aprilie 2018 │ FOTO: Catalin Oancea / InfoMusic.ro

Lord of the Dance, celebrul spectacol de dans irlandez, revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - "Lifetime of Standing Ovations". Inspirația pentru noul concept vine de la publicul însuși. Deși este un spectacol cu o istorie de peste 25 de ani, grație creativității și magiei pe care dansatorii le creează pe scenă și scenografiei mereu inedite, spectatorii nu au încetat să își dorească să se bucure de o astfel de experiență an de an. Astfel, se poate spune că Lord of the Dance va rămâne pe viață în atenția și aplauzele publicului. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa exprimată prin dans, coregrafie fantastică și muzică specială, a uimit spectatorii din întreaga lume.

Românii sunt, la rândul lor, fascinați de coregrafiile pline de energie, astfel că show-urile Lord of the Dance s-au desfășurat cu casa închisă, iar pentru spectacolul din mai, biletele s-au vândut deja în proporție de 50 %.

Show-ul "Lifetime of Standing Ovations" se anunță a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate și a unor coregrafii unicat. Pe lângă dansuri și costume noi, dar și cele mai actuale tehnologii ce produc efecte vizuale magnifice, show-ul produs în regia lui Michael Flatley și acompaniat de compozițiile lui Gerard Fahy este, cu siguranță, un spectacol de neratat.

De la primul spectacol în urmă cu peste 25 de ani, Michael Flatley și Lord of the Dance au devenit sinonime cu magia dansului irlandez. Cu milioane de fani din întreaga lume, fondatorul proiectului LOTD, Michael Flatley, este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut atins prin performanțele extraordinare de-a lungul carierei sale.

Prețuri bilete Lord of the Dance 2024

Biletele pentru spectacolul Lord of the Dance de la Sala Palatului încep de la 99 lei și ajung până la 599 lei, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate online. Categoria de bilete VIP este aproape epuizată. Pentru mai multe detalii despre tichete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending