Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

La discuții cu Ozzy, Sharon și Jack Osbourne (Video)

Publicat

pe

Familia Osbourne
Familia Osbourne

Ozzy, Sharon și Jack Osbourne au fost invitați la emisiunea moderată de Piers Morgan, de pe CNN, iar mai jos o puteți vedea în întregime.

Familia Osbourne

În decursul unei ore, cei trei au vorbit despre Amy Winehouse, despre diferite incidente,  precum momentul în care Ozzy a încercat să o omoare pe Sharon, despre dependența de droguri și alcool a lui Ozzy și felul în care aceasta a afectat întreaga familie. Spre finalul emisiunii Jack a spus în premieră că va deveni tată.

Poster God Bless OzzyÎn luna aprilie, la Festivalul de Film Tribeca a avut premiera documentarul ”God Bless Ozzy Osbourne”, regizat chiar de fiul artistului, Jack.

”Am luat în considerare faptul că lumea va spun ori că este genial, ori că este o procărie. Din fericire, până acum lumea a fost încântată de documentar”, precizează Jack într-un interviu pentru revista Billboard.

God Bless Ozzy Osbourne” va apărea și pe DVD în perioada sărbătorilor de iarnă.

În plus, la începutul acestei luni, pe 11 octombrie a fost lansată cartea ”Trust Me, I’m Dr. Ozzy – Advice from Rock’s Ultimate Survivor”, scrisă de Ozzy Osbourne.

The Osbournes la Piers Morgan Tonight part. 1:

The Osbournes la Piers Morgan Tonight part. 2:

The Osbournes la Piers Morgan Tonight part. 3:

The Osbournes la Piers Morgan Tonight part. 4:

Premii muzicale

Cher, Ozzy Osbourne, Foreigner vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2024

Celebrul panteon muzical își mărește componența cu o nouă serie de artiști. Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band, Cher, A Tribe Called Quest, Mary J. Blige, Peter Frampton, Foreigner și Kool & The Gang vor fi introduși în Rock & Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în Cleveland pe 19 octombrie.

Publicat

pe

Cher / Ozzy Osbourne
Cher / Ozzy Osbourne │ FOTO: capturi YouTube

În plus, Jimmy Buffett, MC5, Dionne Warwick și Norman Whitfield vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame la categoria "Excelență muzicală".

Printre alți premianți ai galei din acest an se numără Alexis Korner, John Mayall și Big Mama Thornton, care vor fi onorați cu premiul "Influență muzicală", iar producătoarea de divertisment Suzanne de Passe va primi premiul "Ahmet Ertegun".

Candidații au fost desemnați de o comisie internațională de vot formată din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Pentru a fi eligibil, prima înregistrare comercială a unui nominalizat trebuie să fi fost lansată cu cel puțin 25 de ani în urmă.

Ozzy Osbourne a fost introdus anterior în Rock & Roll Hall of Fame ca membru Black Sabbath (2006). Anul trecut, soția și managerul său, Sharon Osbourne, a muștruluit Hall of Fame pentru că nu l-a introdus pe Ozzy ca artist solo. A durat ceva timp și pentru Cher, artista devenind eligibilă încă din 1991.

Ceremonia de introducere în Rock & Roll Hall of Fame 2024 va avea loc la Rocket Mortgage Fieldhouse din Cleveland, Ohio, sâmbătă, 19 octombrie, și va fi transmisă în direct pe Disney+. Va fi disponibilă și pe Hulu după premieră și va primi o transmisiune specială difuzată pe ABC.

Citește în continuare

Industria muzicala

Urmărește-o pe Amy Winehouse într-un videoclip nou pentru "Tears Dry On Their Own"

Noul material video a fost realizat din secvențe nemaivăzute până acum, rămase de la videoclipul original. Piesa "Tears Dry On Their Own" este extrasă de pe cel de-al doilea și ultim album semnat Amy Winehouse, "Back to Black".

Publicat

pe

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)
Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video) │ FOTO: captură YouTube / Amy Winehouse

Noua variantă video a "Tears Dry On Their Own" este compusă din secvențe publicate în premieră, rămase de la filmarea videoclipului original, care a fost regizat de David LaChapelle (Mariah Carey, Jennifer Lopez), alături de versurile melodiei.

Cea mai mare parte a videoclipului o prezintă pe Winehouse îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu machiajul său emblematic și coafura voluminoasă. Regretata artistă este filmată în două ipostaze: într-o cameră de hotel și plimbându-se pe străzi, cântând versurile piesei.

Noul clip "Tears Dry On Their Own" a fost lansat cu doar câteva zile înainte de debutul în cinematografele din U.K. a filmului biografic "Black to Black". Regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, pelicula o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)

Citește în continuare

Muzică nouă

Ozzy Osbourne lansează prima piesă din 2024, "Crack Cocaine" - AUDIO

Ozzy Osbourne îşi continuă recuperarea înainte să spere la concerte în perioada următoare, dar între timp lansează muzică nouă. Artistul a colaborat cu Billy Morrison şi Steve Stevens, lansând piesa "Crack Cocaine".

Publicat

pe

Videoclip Ozzy Osbourne Crack Cocaine
Videoclip Ozzy Osbourne Crack Cocaine │ FOTO: Ozzy Osbourne

Îl vedem pe "Prinţul Întunericului" într-un videoclip în care stă pe un fotoliu din piele şi cântă dramatic despre vicii. Mai precis despre "Crack Cocaine", drogul care a făcut atât de multe victime în anii '80. Piesa îi aparţine de fapt lui Billy Morrison, care va lansa "The Morrison Project", al treilea său album solo şi primul din 2015 pe 19 aprilie.

Pentru cei cărora nu le sună familiar numele, Morrison este un chitarist, solist şi compozitor britanic. E cunoscut mai degrabă drept chitaristul lui Billy Idol (chitară ritm) din ultimii 15 ani, alături de chitaristul principal, Steve Stevens. A mai fost şi basist în cadrul The Cult. Acum e gata să ne ofere 12 piese noi, pe care a colaborat cu Ozzy Osbourne, Billy Idol, DMC şi Al Jourgensen de la Ministry.

Lista e mult mai lungă şi îi include şi pe chitaristul John 5, care a pornit la Marilyn Manson şi a ajuns la Motley Crue, dar şi Steve Vai şi Tommy Clufetos.

În videoclipul oficial "Crack Cocaine" apar Ozzy Osbourne, Stevens, dar şi Clufetos la tobe. Plus o muză blondă care se luptă cu adicţia. Acest track este primul cu Ozzy la voce din 2022 încoace. Pe atunci muzicianul lansa albumul "Patient Number 9", care i-a adus două premii Grammy, pentru "Cel mai bun album rock" şi "Cea mai bună reprezentaţie metal".

Se pare că noua piesă a fost scrisă în doar 20 de minute, inspiraţia venind pe loc. Chitariştii au pornit de la ideea unui "riff Ozzy". Între timp Osbourne a acordat celor de la Rolling Stone un interviu, în care a spus că ar vrea să revină la concerte live, dar nu se poate ridica din scaun şi sta drept în acest moment.

Artistul are 75 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

Citește în continuare

Trending