Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

KUMM lansează campania ”WHERE DO BROKEN HEARTS GO?”

Cu ocazia lansării unui nou single în luna noiembrie a acestui an, formația KUMM a pregătit fanilor o serie de surprize, adunate în campania „WHERE DO BROKEN HEARTS GO? By... Continuare »
imagine campanie KUMM

Cu ocazia lansării unui nou single în luna noiembrie a acestui an, formația KUMM a pregătit fanilor o serie de surprize, adunate în campania „WHERE DO BROKEN HEARTS GO? By KUMM”.

imagine campanie KUMM

Campania debutează cu un concurs, ce se va desfășura în perioada 17-1 noiembrie 2011. Fanii sunt rugați să trimită răspunsul la întrebarea „Where do broken hearts go?” pe adresa de e-mail [email protected] , alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon și adresa de mail) pentru a intra în competiție pentru un premiu din partea formației KUMM.

Urmăriți pagina oficială de Facebook a formației - www.facebook.com/KUMMband -  pentru alte surprize din partea trupei.
În prezent KUMM se află în turneu în Gemania și Elveția.

Citește mai multe despre KUMM
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Stone Roses se reunește !? (Video)

Se pare că Ian Brown a confirmat că mult discutata reuniune a trupei The Stone Roses va avea loc. Potrivit...

Închide