Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Keith Richards și Johnny Depp pe aceeași scenă - VIDEO

Keith Richards, chitaristul de la The Rolling Stones și actorul Johnny Depp au cântat împreună. Înregistrarea momentului poate fi urmărită în articol.
Keith Richards si Johnny Depp

Keith Richards și Johnny Depp s-au întâlnit la o petrecere dată în cinstea lansării noului film al lui Depp, ”The Rum Diary”. Evenimentul a avut loc în Hiro Ballroom, al Hotelului Maritime din Manhattan. Richards și Depp au interpretat împreună piesa ”Key To The Highway”, lansată în 1940 de celebrul blues man Charlie Segar. Johnny Depp și-a intrat în rolul de chitarist, iar Keith Richards în cel de vocal. Cei doi au încheiat prestația cu o îmbrățișare, apoi s-au întors în zona VIP.

Johnny Depp si Keith Richards pe platourile de filmare Pirates of Caribbean

Depp și Richards sunt vechi prieteni și au fost chiar colegi pe platourile de filmare a ultimelor filme din seria Pirații din Caraibe - ”At World's End” și ”On Stranger Tides”.

Citește mai multe despre Johnny DeppKeith RichardsThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: R.E.M. - We All Go Back To Where We Belong

Cei de la R.E.M. au ales să-şi încheie cariera de peste 3 decenii în muzică aşa cum se cuvine, și...

Închide